QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

Bu ay benim ödemelerin daha yarısı gelmedi ama gelir ay sonuna kadar,sabredin geçen ayda 23. den başlayıp ay sonuna kadar ödemelerim gelmişti, bu ayda aynısı olacak ay sonuna kadar gelir tüm ödemelerimiz biraz sabır:)

konuyu uyandırmış gibi olacağım ama şunu belirtmek istiyorum imza sorunu olan kanalımın ödemesini yaptılar (imza gelmiyordu) , birincisi ayın 19 da ikincisi ise 21 inde geldi.
teşekkürler quiz.

Arkadaşlar Lütfen Bugünden Sonra Ödeme Geldiyse Gününü Ve Saat kaçta Geldiğini Yazınız.

Yarın büyük gün. Bizim ödemelerin akıbeti de belli olur önümüzdeki birkaç gün içinde. Hala ödeme olmazsa su içeriz napalım. :)

Yarın büyük gün. Bizim ödemelerin akıbeti de belli olur önümüzdeki birkaç gün içinde. Hala ödeme olmazsa su içeriz napalım. :)
Quiz de paraniz kalmaz merak etmeyin.He gecen aya gore süreç biraz uzadi o ayri bir konu ki onun sebebi de taktir ederseniz ki asiri yüklenme oldu ama hepsi önümüzdeki hafta bitmiş olur.

konudışı bir soru sormak istiyorum arkadaşlar affınıza sığınarak; benim youtube hesabıma bağlı bir dashboardum var quizde, ben bu dashboarda başka bir kanal eklemek istiyorum fakat login olurken mecbur bağlı olan kanalımın bilgileriyle giriş yapıyorum sonra eklemek istediğim kanalın bilgilerini girmemi istiyor yine aynı şekilde, fakat ben çalışma prensibi gereği aynı ip üzerinden iki youtube hesabına login olmuyorum hiçbir zaman.. bu sorunu aşmanın bir yolu yok mudur ?

Quiz'in konusu Adsense konusunu 20 sayfa geçmiş. İlk defa böyle bir şey yaşanıyor.
Google bizi ipe ipe istediği sisteme geçiriyor. Herkes partnerlere geçsin. Google ıvır zıvır işleri networklere yıksın.

konudışı bir soru sormak istiyorum arkadaşlar affınıza sığınarak; benim youtube hesabıma bağlı bir dashboardum var quizde, ben bu dashboarda başka bir kanal eklemek istiyorum fakat login olurken mecbur bağlı olan kanalımın bilgileriyle giriş yapıyorum sonra eklemek istediğim kanalın bilgilerini girmemi istiyor yine aynı şekilde, fakat ben çalışma prensibi gereği aynı ip üzerinden iki youtube hesabına login olmuyorum hiçbir zaman.. bu sorunu aşmanın bir yolu yok mudur ?

adsenseye hesabı nasıl bağlıyorsun kardeş? yine aynı anda 2 hesaba giriş yapmıyor musun? ne farkı var?
tek kanal için yaptığın zaman bu işlemi hiç bir sıkıntı olmaz, için rahat olsn

quiz konusunu adsense konusu önüne geçiren bütün ytparacılara gönülden kutlamak istiyorum :)

QUİZGROUP candır,gerisi yalandır ))

quiz konusunu adsense konusu önüne geçiren bütün ytparacılara gönülden kutlamak istiyorum :)

QUİZGROUP candır,gerisi yalandır ))

adsense kaşındı.. bana bunu yapmayacaktı :) ne güzel paramızı alıyorduk adsenseden.. birini banladı diğerini de 2 aydır kesinleştirip ödemiyor..
Bunları yapan sonucuna katlanır :) biz bu yolda öncülük etmek için ant içtik :D

Yarın yada salı quiz youtube ödemelerini alır.Hafta içi quiz ağırlıklı ödemeler gelir inş.Ödenmeyen arkadaşlar bu hafta içi inş alır

Hocam tşk cevap için.Ayın 22 geçen ay ödememi yapmışlardı.Dert yaptığım yok hocam.Sadece merak ediyorum.Zaten 27 kadar bekliycem.Bundan sonraki bu konunun altındaki mesajım ayın 27 sonra olur yada ödemem yapıldı diye yazarım.:)

27 si daha olmadı sanırım :D Yinede yorum atmışsınız

Artık Ben Quize para yollucam o kadar sabırsızım ki :D

27 si daha olmadı sanırım :D Yinede yorum atmışsınız

Hocam ne yapıyım :D Unuttum.Bu kadar ödeme ödememe konusunda arkadaşları olumlu yönde şeyler söylemek en azından onları biraz rahatlatıyor.Sonuçta herkes ödeme bekliyor.Yok adsense yok quiz life music freedom v.s v.s milletin bu 20-27 arası böyle şeyler söylemek doğru bence.

Forumda felaket tellalığı çok birazda bu yönde konuşan arkadaşlar olmalı.Olumlu diye değil sadece doğru bilgi verdiğimede inanıyorum.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri