QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

Bana da bir mail gelmiş kapanan kanalınızın ödemesi gelecek ayın 27'sinde yapılacak diye. Tamam bunu anladım da, halen açık olan ve bu ay ödenmesi gereken hiçbir kanal ödenmedi yav. :D kapanan kanal sizin olsun açıklarımı verin bana.

Bana da bir mail gelmiş kapanan kanalınızın ödemesi gelecek ayın 27'sinde yapılacak diye. Tamam bunu anladım da, halen açık olan ve bu ay ödenmesi gereken hiçbir kanal ödenmedi yav. :D kapanan kanal sizin olsun açıklarımı verin bana.

tek değilmişim :D hocam quiz bizi unuttu :D

4-5 kişi varız burada daha hiç ödeme alamayan bu ay bakalım :D

Hocam Benim 148$ kapanan kanallardan yatacak idi. Açık kanallarımın hele hiç biri yatmadı daha. 148& ın yatacağına dair mesaj geldi fakat 95$ a düşmüş nedeni nedir? Quiz analize bu gune kadar 148$ olarak gözüküyordu

Benimde yarıya yakın ödemem daha yapılmadı arkadaşlar ödeyecek ama inşallah biraz daha sabredelim:)

Hocam Benim 148$ kapanan kanallardan yatacak idi. Açık kanallarımın hele hiç biri yatmadı daha. 148& ın yatacağına dair mesaj geldi fakat 95$ a düşmüş nedeni nedir? Quiz analize bu gune kadar 148$ olarak gözüküyordu

Telif falan yemismiydin?

16 dolar gbi ufak bi ödemede bana geldi şimdi.

Ödememin Birisi Şuan yatmıştır. İlk ödemem

---------- Spam Engelliyici 12:40 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

Telif falan yemismiydin?

Hocam Teliften Kapandı zaten kanal fakat düne kadar 148$ gözürüyordu bugun 95$ a inmiş

Olmuyo böyle beyler kalkın gidip şunlarla konuşalım! demek isterdim ama adamlar rusya da. :o

---------- Spam Engelliyici 12:42 ---------- Önceki Mesaj 12:41 ----------

Hocam Teliften Kapandı zaten kanal fakat düne kadar 148$ gözürüyordu bugun 95$ a inmiş

Bize gerçek saati söylersen daha çok makbule geçer kardeşim.

Hocam partnerler hakkında gram bilgim yok. %35'lik bir kesinti var sende. Mail atmaktan başka bir çaren yok sanırım.

Telif yiyen bazi videolarinin kazanci hak sahibi sirket tarafindan istenmis olabilir.

Var tabiiki. O yuzden parayi 1 ay bekletiyorlar ya kapanan kanallar icin. Diger networklarda bunu kullanarak milletin parasinin ustune yatiyor.

Hocam Yanlışınız olması lazım Çünkü 148$ ın 148 inide aynı diziden aldım 3 4 videodan eğer şirket istemiş olsa niye 30 40 $ ını istesin Tamamını istemiş olması lazım.

Quiz Group International Inc. size şunu gönderdi: $16,51 USD

10 Dakika Önce felan yattı

---------- Spam Engelliyici 12:54 ---------- Önceki Mesaj 12:53 ----------

Hocam partnerler hakkında gram bilgim yok. %35'lik bir kesinti var sende. Mail atmaktan başka bir çaren yok sanırım.

Sağolun hocam attım mail de özürlü gibi ingilizce yazabildim umarım anlarlar

Hocam Yanlışınız olması lazım Çünkü 148$ ın 148 inide aynı diziden aldım 3 4 videodan eğer şirket istemiş olsa niye 30 40 $ ını istesin Tamamını istemiş olması lazım.

Quiz Group International Inc. size şunu gönderdi: $16,51 USD

10 Dakika Önce felan yattı

Mail atip sor, ayrica o 95$ in yazdigi yerde excel dosyasi var. Onu indir icinde hangi videodan ne kadar kazandigin, neler oldugu yazar.

Adsense için de bu geçerli mi peki, o 1 ay değilde 10-15 gün bekletip kesinleşiyor çünkü.

Adsense için de bu geçerli mi peki, o 1 ay değilde 10-15 gün bekletip kesinleşiyor çünkü.

Arkadaşın dediği doğru olabilir ama benim 148$ ım için doğru olduğunu sanımyorum çünkü bu paranın tamamını aynı diziden aldım

Evet mutlaka adsense icinde vardir tabii, yuksek kesintilerin sebebi bu olabilir mesela.

[MENTION=15275]Net[/MENTION] , ayni diziden almis olabilirsin. Fakat sirketler telif atarken dahi her bolume degil, sadece bazi bolumlere telif atiyor. Yani sen 5 bolum yuklemissindir ama adamlar tutar 4. 5. bolume telif atmaz ilk 3 e atar kanalini kapatir, ardindan o 3 bolum icin hak talep eder. Hangi bolumlere telif yedigini biliyorsan dedigim excel dosyasindan gir bak. Telif yedigin videolarinin kazandirdigi miktarlari asil miktardan cikart, eslesiyorsa soyledigim gibidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri