QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

Beyler quize yeni bağladığım kanalımda tek telif geldi ben telifi kabul etmedim durum ne olur ödemeyi alır mıyız bir dahaki ay ?

Panik yapmaya gerek yok bence 25 i oldu ayın hergün sürekli ödeme yapıyolar . İnşallah herkezin ödemeleri yapılır. Sabır önemli
Mesela ben 2 aydır adsenseden ödeme bekliyorum :D

şu kapanan kanalları niye aralık ayına attılar ya. bildiğin patladım bu ay resmen :/

inşallah yarın alırsın hocam, sabah hesabında süprizle uyanırsın :)

Bende alamadım henüz hiçbir kanaldan. :) Bugun en az 5 Tane mail geçtim hep oto cevap döndüler ödeme günleri şudur gibisinden,
bende cevap döndüm ''Oto Cevap Vermayın Layn'' diye :D

Sonra mail geldi yeniden şu şu kanallarınız şu tarihler içinde olacak alacağınız miktar şu gibisinden. Yani miktarı bile belirttiler ama hala ödeme yapmadılar bana gıcık gittiler bu ay. :p

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

ya yok mu bir cevap veren ?

Alırsın hocam sorun yok.

Son düzenleme:
Bende alamadım henüz hiçbir kanaldan. :) Bugun en az 5 Tane mail geçtim hep oto cevap döndüler ödeme günleri şudur gibisinden,
bende cevap döndüm ''Oto Cevap Vermayın Layn'' diye :D

Sonra mail geldi yeniden şu şu kanallarınız şu tarihler içinde olacak alacağınız miktar şu gibisinden. Yani miktarı bile belirttiler ama hala ödeme yapmadılar bana gıcık gittiler bu ay. :p

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

Alırsın hocam sorun yok.

O telifi kabul etmedim bilinçli olarak acaba telifi kabul etmeli miyim diye düşünüyorum...

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:46 ----------

Geçen ayda buna benzer durum olmusdu 2 kanalın ikişer telif yemisdi ve ben kanalları silmisdim bugün mail geldi o kanllarin odemsini yapacağız dedi quiz...

Son düzenleme:
O telifi kabul etmedim bilinçli olarak acaba telifi kabul etmeli miyim diye düşünüyorum...

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:46 ----------

Geçen ayda buna benzer durum olmusdu 2 kanalın ikişer telif yemisdi ve ben kanalları silmisdim bugün mail geldi o kanllarin odemsini yapacağız dedi ağız...

Hocam ne kabul etmesi sil videoyu gitsin. Telif gördüğün vakit sileceksin.

qyuKttk.png

Arkadaslar bir kanalım quize bağlı ve geçen ayın kazancı kesinlesmemis.
Kanalın payout kısmına girdiğimde hiçbirsey çıkmıyor sağ üsttede kanal ismi yazmıyor undefined undefined yazıyor. Sıkıntı nedir acaba bilen var mı?
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Son düzenleme:
Bir Kanalıma 2 Topluluk geldi 1 Aydır kanal açık. Kanal iyi kazandıran bir kanal, Ben Analiystic e giremiyorum topluluktan ötürü, Acaba Kazanç kesinleşirmi? onlar görebiliyormudur? :) Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler.

Bir Kanalıma 2 Topluluk geldi 1 Aydır kanal açık. Kanal iyi kazandıran bir kanal, Ben Analiystic e giremiyorum topluluktan ötürü, Acaba Kazanç kesinleşirmi? onlar görebiliyormudur? :) Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler.
Kesinleşir sıkıntı yok :)

qyuKttk.png

Arkadaslar bir kanalım quize bağlı ve geçen ayın kazancı kesinlesmemis.
Kanalın payout kısmına girdiğimde hiçbirsey çıkmıyor sağ üsttede kanal ismi yazmıyor undefined undefined yazıyor. Sıkıntı nedir acaba bilen var mı?
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

undefined tanimlanamadi gibi bisey hocam o kanal hakkinda mail at adamlara. Sistemlerinde sorun olmus olsa gerek. Sozlesmeyi falan imzalamistin degil mi? Boyle durumlarda onemli oluyor cunku.

02:51de tek haneli gelmiş. en küçükler geliyor da büyükleri bekliyoruz 4 gözle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri