kapanan kanallar hariç diğerleri ödendi bugün. anlaşılan artık quizde kapananları ödemeyecek bu ayda dahil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kapanan kanallar hariç diğerleri ödendi bugün. anlaşılan artık quizde kapananları ödemeyecek bu ayda dahil
1 kanal haric her kanal ödendi herkese ödeyecekler arkadaslar.
sende gitttin yalnız kaldım şimdi![]()
Dun ve bugun kapanan kanallarim icin odeme aldim. Hala odeme yapmaya devam ediyorlar, bugun yarin sizinkilerde odenir.
inşallah hocam 27 sinde ödeyeceğiz diye mail almıştım ama bugün ödemediler belki yarına öderler.
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days.
Ulen quiz 10 aboneyi napcan![]()
10 Aboneli kanal satışı başlar yakında relax![]()
Arkadaşlar 10-15 kanalı olanlar vardı hatta daha fazlası o arkadaşlar cvb verirmsiniz....
Tüm kanalların ödemesi ayrı ayrımı geldi...ve hepsi geldimi ???
O Quiz Buraya GELECEK ( Ödemem hala gelmedi ne yapayım mail atım mi 10 tane attım ama hala yok kanal sapasağlam duruyor ödeme yok)
hocam bende daha almadım umudumuzu kesmeyelim![]()
ayın kaçına kadar ödeme yapıyorlar ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.