Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödenmeyen varmı hala? [MENTION=10199]mumru[/MENTION] sana geldimi para hocam. Mail atmıştın cevap vermişlerdi sana galiba.
siftah bile yapamadık daha
Bugün akşama kadar ödenir inş. neden böyle oldu acaba ya benimde 2 haneliler duruyor hala.
benim bütün kanallar 2 dasboardda bölünmüş durumda
belkide aynı dasboarddaki kanalların ödemelerini aynı anda yapacaklar
karman corman ayrı ayrı ödeme alanlar her kanal icin tek dasboard kullnıor heralde
tam bilemiyorum . saçmalıyo da olabilriim. şans da olabilir
neyse hayırlısı artık
1 dasboardda eskiden olan tüm kanallar var hepsi birden ödeniyor
dasboard geldikten sonraki tüm kanaların ayrı dasboardı var ödemelerde haliyle ayrı ayrı geliyor. bu onların yaptığı bişey bizim elimizde değil bana kalsa tümünü birleştiririm
seninki nasıl ikiye bölünmüş![]()
ben böldüm
yani ayrı ayrı 2 dasboard yaptım![]()
seni bölücü seni
şaka biyana harbiden 2 dasboardmı var nasıl oluyor sen nasıl bağlıyosun kanalları![]()
hayırlı olsun hocamKapanan kapanmayan unuttugum vs tüm kalan hatırladıgım ve hatırlamadıgım kanalların ödemeleri dün akşam yatmış, teşekkürler guiz. alamayan arkadaşlarda bu gün yarın ay sonuna kadar sabredin ödüyecektir muakkak geçen ay, ayın 30. bile ödeme almıştım bu ay daha erken bitirdiler..
Ödenmeyen varmı hala? [MENTION=10199]mumru[/MENTION] sana geldimi para hocam. Mail atmıştın cevap vermişlerdi sana galiba.
ne ısmarlıyorsungeldi çok şükürsıra lifeda bekliyorum life
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.