Hani benim ödemem yaaa 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayın 14 ünde kapanan kanalımın 4 haneli ödemesi geldi,yani demekki belli bir tarihten sonra kapanan kanalların ödemesi 1 ay sonraya atılmıyor.
ödeme saati 09:10
Kafa buluyolar heralde. Ben ozellikle sordum bunlara ustune basa basada 57 gun sonra diyip durdular.
Kafa buluyolar heralde. Ben ozellikle sordum bunlara ustune basa basada 57 gun sonra diyip durdular.
An itibarı ıle 4hanelı odeme geldı ama panelde yansıtılan kazançtan 40 dolar daha az geldı geçen ayda aynısı olmuştu ödeme yapmamışlardı yınede aynı oldu
An itibari ile 5 haneli 4 ödemem gelecek bekliyorum daha gelmedi, ama 5 haneli gelicek
ödeme alanlar hayırlı olsun bana daha gelmedi başka gelen varmı ?
An itibari ile 5 haneli 4 ödemem gelecek bekliyorum daha gelmedi, ama 5 haneli gelicek
ödeme alanlar hayırlı olsun bana daha gelmedi başka gelen varmı ?
banada sabah saatlerinde 4 haneli göndermiş bakalım daha atacak mı
bir de merak ettiğim paypaldan tek seferde parayı bankaya atıpda sorun yaşayan var mı ben genelde bin bin atıyorum bu da çok bekletiyor. Sınırlanma korkusundan dolayı öyle yapıyorum.
Kanalımın birinde paypal adresi değiştiriyorum sayfayı yeniliyince tekrar eskisi oluyor? [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] bi yardımcı olabilirmisin?
3 haneli ödeme aldim
---------- Spam Engelliyici 15:11 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------
isim soyisim bilgilerini doldur sonra paypali gir
Arkadaslar Quiz Türkiye bankalarına ödeme yapmıyor mu ?
Paypal varsa sadece yandık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.