QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

otomatik mesajı yollamışlar :)
ödeme zamanı 15 ile 27 si
5000$ ve üzeri kazanan erken ödeme alır.
kapanan kanal ödemesi 57 gün sonra yapılır.
bla bla bla... :)

Aynen araya kaynadı kazançlar ödemiyecekler hep başkası yapıyodu ortalığı karıştırmayı birazda ben yapayım :D

otomatik mesajı yollamışlar :)
ödeme zamanı 15 ile 27 si
5000$ ve üzeri kazanan erken ödeme alır.
kapanan kanal ödemesi 57 gün sonra yapılır.
bla bla bla... :)

5000 dolardan fazla olan kazançlar farklı günlerde ödenebilir diye anladım ben üstad,yani parça parça:D

5000$ ve üzeri kazançlar erken ödeme alır diye birşey yazmıyor.
5000$ üzeri veya ağınızda birden fazla kanal varsa, ödemeler farklı günlerde yapılabilir yazıyor

5000 dolardan fazla olan kazançlar farklı günlerde ödenebilir diye anladım ben üstad,yani parça parça:D

aynen öyle farklı günlerde dediği hani ödemeler parça parça yapılıyor ya, işte orda ilk ödeme alanlar oluyor. oda artık erken ödemeye göre ayın 15i olucak sonra kısım kısım ödemeler yapılacak. doğru tercümesi senin dediğin gibi ben serii şekilde yazıp geçtim :)

Boşverin 5000 doları arkadaşlar bizim kazançlar buhar olucak gibi görünüyo :D

Şaka gerçek olursa görürüm ben sizi :)

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Quiz bir arkadaşın kazancına bloke koymuş.

Her kanala ait farklı dashboard olabilio dimi ?
Yoksa alayını 1 dashboard'da mı toplamak mantıklı ?

Ne önerirsiniz beyler ?

Hayırlı olsun kazançlarınıza :)

Her kanala ait farklı dashboard olabilio dimi ?
Yoksa alayını 1 dashboard'da mı toplamak mantıklı ?

Ne önerirsiniz beyler ?

Hayırlı olsun kazançlarınıza :)

Şuanlık tek panelde toplanmıyo yani her yeni kanal yeni panel oluyo ilerde belki düzelir.

arkadaşlar ben adsense çalışırım ama sizleri anlamakta zorluk çekiyorum neden sineği pilava katıp şeytanı azaptan kurtarıyorsunuz anlamıyorum şaka diye yaptıklarınızı bir an ciddiye alsanıza neden uyuyan yılanı uyandırırsınız bunu anlayamıyorum yılan uyanırsa sizi sokacak ona göre şakalaşın bence

Benim 10 kanal ayni panelde

Tamamda panel geldikten sonra yeni kanal ekledin mi o panele ben eklemeye çalıştım her seferinde farklı panele attı 1 panelde 12 kanal var görünüyo bendede ama panel geldikten sonra ekleyemedim.

Tamamda panel geldikten sonra yeni kanal ekledin mi o panele ben eklemeye çalıştım her seferinde farklı panele attı 1 panelde 12 kanal var görünüyo bendede ama panel geldikten sonra ekleyemedim.

yok dostum panel geldikten sonra eklemedim hiç. Demek orda bir sıkıntı var

arkadaşlar ben adsense çalışırım ama sizleri anlamakta zorluk çekiyorum neden sineği pilava katıp şeytanı azaptan kurtarıyorsunuz anlamıyorum şaka diye yaptıklarınızı bir an ciddiye alsanıza neden uyuyan yılanı uyandırırsınız bunu anlayamıyorum yılan uyanırsa sizi sokacak ona göre şakalaşın bence

Ne şakası arkadaşım panelde kazanç yok adamlara mesaj attım bana otomatik cevap attılar bekliyoruz ne olacak diye.

şaka gibi ya payout da septemberde kesinleşmicek mi bu kazanç 2.5k $ kazanç vardı kesinleşmiş gözüken 19 dolar bunun bir açıklaması varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri