QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

geçen ay bana ayın 23 yaptılar ben yarın geceye kadar gidaşata bakıcam eğer ödeme olmassa o zaman sıkıntı

3 teliten kapanan kanalımın ödemesini hemen yapmışlar.Eylül ayında kazandığımı direkt ekimde ödemişler:)61 dolar:)

bana 1 gün arayla aynı saatlerde ödeme gelmiş..Bekleyin arkadaşlar yapar sıkıntı yok.Awe gibi 1 günde 10 kişiye yapıp 90 kişiyi mağdur etmiyor.

Bu gün sabah saat 10 gibi bana da gelmiş 2 haneli bir ödeme.

2 haneli ödeme geldi bu sabah. Quiz de olmasa hapı yutmustuk. Bir tek ayın 27 sime ağustosta kapanan kanalın ödemesi kaldı

xxx beklemedeyim xx yatırdılar diğeri beklemede

quiz bir kanalımda dün ödeme geldi diğer kanallardan gelmedi

asıl hesaplarım dışında varlığını bile unuttuğum kapanan bir kanalımın ödemesini yollamışlar :D süper bu quiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri