QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

Ödeme Aracı : webmoney
Ödeme Saati : 20:40
Kanal Durumu : sorunsuz
WMZ İlk 3 Kod : z318
miktar: 274

olamaz.gelen 3 hanelinin biri 5 ay önce 1i 2 ay önce.ama aynı anda geliyorlar.halbuki 6 ay önceki kanalım hala ödenmedi çünkü 3 hane.herkesinmi 3 haneye kadar en eski hesaplar ? mantık kurarken mantıklı mantık kurun.

arkadaşımı ile hane aynı olmasına rağmen ona ödenip bana ödenmemesine hesap tarihinden 1 tane farklı sebep göster dicem haklısın ?

1-2-3 haneli bisürü ödeme gelmiş çok şükür webmoney üzerinden.eksik kaldı mı,bittimi alacaklar bilemiyorum henüz sayım yapmadım :)

arkadaşımı ile hane aynı olmasına rağmen ona ödenip bana ödenmemesine hesap tarihinden 1 tane farklı sebep göster dicem haklısın ?

istatistik 2 kişi arasında değil genel kişi sayısı baz alınarak yapılır.2 kişinin istatiğine değilde bütün foruma göz gezdir.herkes mi düşük haneleri öcne açıp yüksekleri sonra açtı ? az mantık rica ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

1-2-3 haneli bisürü ödeme gelmiş çok şükür webmoney üzerinden.eksik kaldı mı,bittimi alacaklar bilemiyorum henüz sayım yapmadım :)

4 haneye yakın olan 3 haneler gelmedi.son cüzdan kaldı sanırım benimde

paypalı webmoney olarak düzenledim, adamlara mail atmama gerek var mı arkadaşlar? yoksa otomatik belli bir süre sonra webmoney cüzdanına gönderirler mi?

paypalı webmoney olarak düzenledim, adamlara mail atmama gerek var mı arkadaşlar? yoksa otomatik belli bir süre sonra webmoney cüzdanına gönderirler mi?

ödemen önümüzdeki aya kaldı.

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

65x$ üzeri ödeme tek kaldı

ödemen önümüzdeki aya kaldı.

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

65x$ üzeri ödeme tek kaldı

önümüzdeki aya kaldığına emin misiniz hocam? mailde 15 iş günü içerisinde falan yazıyor, bide geçen ay ki konuda ödemesi paypal tarafından reddedilen kişiler webmoneye çevirince ödemelerini aldılar diye hatırlıyorum :confused:

önümüzdeki aya kaldığına emin misiniz hocam? mailde 15 iş günü içerisinde falan yazıyor, bide geçen ay ki konuda ödemesi paypal tarafından reddedilen kişiler webmoneye çevirince ödemelerini aldılar diye hatırlıyorum :confused:

Bende aynı durumdayım inşallah bu ay öderler.Geçen ay bu tarihlerde değiştirip aynı ay ödeme alan varsa burdan yazabilirmi arkadaşlar.

1-2-3-4 haneliler alınmış.sadece bir tane orta halli 3 haneli gelmemiş.

Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta Cumaya kadar gönderirler. Geçen ay ben dahil değiştiren çok olmuştu, 1 haftada temizleyip gönderdiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri