an itibari ile 5xx alındı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olamaz.gelen 3 hanelinin biri 5 ay önce 1i 2 ay önce.ama aynı anda geliyorlar.halbuki 6 ay önceki kanalım hala ödenmedi çünkü 3 hane.herkesinmi 3 haneye kadar en eski hesaplar ? mantık kurarken mantıklı mantık kurun.
arkadaşımı ile hane aynı olmasına rağmen ona ödenip bana ödenmemesine hesap tarihinden 1 tane farklı sebep göster dicem haklısın ?
1-2-3 haneli bisürü ödeme gelmiş çok şükür webmoney üzerinden.eksik kaldı mı,bittimi alacaklar bilemiyorum henüz sayım yapmadım![]()
paypalı webmoney olarak düzenledim, adamlara mail atmama gerek var mı arkadaşlar? yoksa otomatik belli bir süre sonra webmoney cüzdanına gönderirler mi?
ödemen önümüzdeki aya kaldı.
---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------
65x$ üzeri ödeme tek kaldı
önümüzdeki aya kaldığına emin misiniz hocam? mailde 15 iş günü içerisinde falan yazıyor, bide geçen ay ki konuda ödemesi paypal tarafından reddedilen kişiler webmoneye çevirince ödemelerini aldılar diye hatırlıyorum![]()
paypalı webmoney olarak düzenledim, adamlara mail atmama gerek var mı arkadaşlar? yoksa otomatik belli bir süre sonra webmoney cüzdanına gönderirler mi?
Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta Cumaya kadar gönderirler. Geçen ay ben dahil değiştiren çok olmuştu, 1 haftada temizleyip gönderdiler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.