QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

Arkadaşlar maillerinizi kontrol edin böyle bir konu vardı sanki ben bulamadım ama şuan mailime bakarken gördüm ayın 14 ü paypala para yollamış quiz
yavşak paypalda red etmiş geri gitmiş para bunu nasıl çözeriz neden böyle yaptılar anlamadım ödeme yöntemi değiştirin yollarız diyor ama benim başka ödeme yöntemim yok oraya yazabiliceğim :(

Wm cüzdan girersen ödemeni yollarlar

pazar günü bugün pazartesi başlar bence abartmayalım daha 22 si bile degil gidipte mail atmasın kimse niye ödemediniz gibi vesaire bunaltmayın adamları
ve spam kanallar nolacak atacakmısınız gibi sorularda sormayın mümkünse mail atıp birşeyler sormayın

Arkadaşlar maillerinizi kontrol edin böyle bir konu vardı sanki ben bulamadım ama şuan mailime bakarken gördüm ayın 14 ü paypala para yollamış quiz
***** paypalda red etmiş geri gitmiş para bunu nasıl çözeriz neden böyle yaptılar anlamadım ödeme yöntemi değiştirin yollarız diyor ama benim başka ödeme yöntemim yok oraya yazabiliceğim :(

öncelikle şu konuyu güncellemenizin anlamı yok yarın ödemeler başlayana kadar.
senin olayında paypal göndermiyecekler. bankaya almayacaksan wm yoksa alamazsın parayı bu kadar açık aslında elden vercek halleri yok

öncelikle şu konuyu güncellemenizin anlamı yok yarın ödemeler başlayana kadar.
senin olayında paypal göndermiyecekler. bankaya almayacaksan wm yoksa alamazsın parayı bu kadar açık aslında elden vercek halleri yok

Yarını neden bekliyeyim ki ödeme zaten gelmiş ama paypal sıkıntı çıkartmış
foruma girmiyorum bir süredir benzeri bir konuyuda görmemiştim
belki para bekleyen parası yatıp red yemişler vardır diye kontrol etmelerini söyledim + sordum bu düşünceyle bu ödeme konusuna yazdım

Gerçi herkez gergin herkez ödeme bekliyor siz de haklısınız ana konuyada yazabilirdim bence uzatmayalım hiç.

pazar günü bugün pazartesi başlar bence abartmayalım daha 22 si bile degil gidipte mail atmasın kimse niye ödemediniz gibi vesaire bunaltmayın adamları
ve spam kanallar nolacak atacakmısınız gibi sorularda sormayın mümkünse mail atıp birşeyler sormayın

Caner hocama katılıyorum.Biraz aklınızı çalıştırın ya adamlar spam soruları sormayın ya

Allahınızı seviyorsanız şu an para yattıysa onu söyleyin,kimse 2 gün önce paranızın yatıp yatmadığnı merak etmiyor.

arkadaş lar benim paypal bi kanal vardı ödemesi red edilince bende bunu banka ödemesi alan bi kanalımın oldugu quiz dasboardla birleştirdim.. ve ödeme yöntemi ise banka su an. sizce ödeme leri alabilirmiyim her 2 kanal için ?

benim 6 hesap yattı 2hane ve 3haneliler ama bir tane hesap 3 hane hala yaptmadı ödemeyi bekleyen varmı daha ? webmoney hesap.

garanti ödeme geldi. (3 aydır hiç kanal eklemedim)

Edit: hane sorulduğu için editliyorum. 5 hane geldi

Son düzenleme:
2 tane 3 hane yatmadı bekliyorum bende ödemeler devam ediyor dimi ? (Webmoney)

Paypaldan red mesajı alıp banka hesabı ekleyip ödeme alan varsa yazarsa iyi olur bende sonradan ekledim kuveyttürk bekliyorum .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2 hane halen bekleniyor webmoney, zaten benim bu kanala genellikle ayın 20sinde ödeme yapılıyor yarınıda bekleyeceğiz bakalım

Enpara 3 hane alındı. İnşallah alamayanlar en kısa sürede alır, geçmiş olsun herkese.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri