An itibariyle Maile kapanan 2 kanalın ödemesi 30 Ağustos'ta yapılacak diye düşmüş.
Açıklar daha kesinleşmedi.
hocam mail mi geldi inbox a mı geldi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
An itibariyle Maile kapanan 2 kanalın ödemesi 30 Ağustos'ta yapılacak diye düşmüş.
Açıklar daha kesinleşmedi.
hocam mail mi geldi inbox a mı geldi?
dün kapanan kanallar da ağustos da hayırlı işler.![]()
Kötü haber geçen ay benim 14 de kapanan kanal 15 de kesinleşince sorunsuz ödediler o ay bir ümit bu ayda adsense kesinleşmesinden sonra kapananı öder diye düşünüyordum :S
Benim de gece kapanan cok yüklü bir kanalım var. Şimdi haziran kapanan ödemelerin mailini kontrol ettim dünkü kanal yok aralarında. Çünkü Agustosta gelecek olan toplam ödemenin iki katı vardı dünkü kapanan kanalda. Yani bu ay ki ödemelerle birlikte gönderme ihtimalleri var. Sizde kontrol edin..
Açık kapalı hepsi kesinleşti mi arkadaşlar?
küçükten büyüğe doğru kesinleşiyor ben de![]()
kesinleşme gözükmüyor ama kapanan kanalların parası için mail gelmiş dashboard da sadece 10 tane kesinleşme var. kafam karıştı
Kesinleşme olunca mail mi gönderiyorlar ?
Abi acik kanallarmi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.