QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

bize cok var o zaman 38 gelene kadar arefe bitecek görüyonmu
herkezin arafesi mübarek olsun hayırlı bayramlar arkadaşlar

:) :) :)

Hangi deli kuyuya taş attı yine ya. Numaraya göreymiş :) Bu ayda bunu çıkardılar hadi bakalım. Önümüzde ki ay neye göre yatıracaklar onu şimdiden merak ediyorum. :D

kapanan hesapların ödemesini alan varmı arkadaşlar

Hangi deli kuyuya taş attı yine ya. Numaraya göreymiş :) Bu ayda bunu çıkardılar hadi bakalım. Önümüzde ki ay neye göre yatıracaklar onu şimdiden merak ediyorum. :D

Şuan Z2 veya 3*4*5*6*7*8*9 ile başlayıp ödemesi alan var mı? yoksa demek ki Hurafe değil :D

4 kanala ödeme geldi 17:20-17:25 civarında.cüzdan numaraları z10-11-12-20 ...fakat bu cüzdan numaraları arasında,ödeme almadıgım en az 20-30 kanal var :)

Beyler bayanlar konuya tek benmı uzagım Z15 z25 falan ne olyor acaba webmoneydeki number dıyorsunuz sanırım ? :D

Webmoney ödemelerım gelmıs bu arada

iki ödeme aldim birisi 1640 digeri 1700 da gönderilmis umarim diger arkadaslarinda sorunsuz yatar, herkese hayirli bayramlar

valla hocam wmz nolarını kontrol ettim bendekiler sıraya göre gelmiş ve arkadaşların verdikleri nolara göre sıralı yatıyor sanırım bu ay böyle yaptılar ne hikmetse daha önceden karışık yatıyoordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri