QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

Arkadaşlar kapanan kanalların banka ödemesi ile ilgili soru sordum gelen cevap bu;
The payment for May terminated channels will be sent after the 31st of July in 7 business days.
Diyorki :31 temmuzdan sonra 7 iş günü içerisinde yatırılıcaktır diyorlar. Bilginize (Banka ödemesi bekliyorum bende )

Arkadaşlar kapanan kanalların banka ödemesi ile ilgili soru sordum gelen cevap bu;
The payment for May terminated channels will be sent after the 31st of July in 7 business days.
Diyorki :31 temmuzdan sonra 7 iş günü içerisinde yatırılıcaktır diyorlar. Bilginize (Banka ödemesi bekliyorum bende )

life olabılırmı

Daha wm alamayan var mı arkadaşlar

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kapanan kanal ufak bi mebla geldi paypala. asıl kapanan 2 ay sonra bakalım :)

benim kapanan paypal hesabı olan kanalın parasıda gelmedi paypal alamayan varmı arkadaşlar? bu ayın 30 na kadar yatacak diye mail geldi panelde bile öyle gösteriyor.

benim kapanan paypal hesabı olan kanalın parasıda gelmedi paypal alamayan varmı arkadaşlar? bu ayın 30 na kadar yatacak diye mail geldi panelde bile öyle gösteriyor.

Abi ne yapıyosunuz yav. Şu konuyu ödeme gelmediği sürece uplamayın. açık kanalı olupta PayPal ödemesi bekleyenler bile var. Bide acemi değilsin [MENTION=30571]Dersimli[/MENTION] oldu mu bu yani? ben ödeme geldi diye ne sevinçle girdim konuya

Arkadaşlar banka ödemeleri geldi mi acaba ?

:)) Yapmayın allah rızası için yapmayın. bi yorumlara bakın herkes banka bekliyor tek 1 kişi bile banka almamış. Şimdi ben ve benden sonra gelen herkes banka ödemesi başladığını düşünecek. bunu yapanlarda acemi degğil sürekli aktif kişiler :(

Benimde kapanan kanallarımın ödemesi 31 temmuz yazıyordu, Ödemelerimi paypaldan alıyorum ama hala alamadım bakalım bekliyorum bende umarım ben ve benim gibi henüz alamayan varsa bi sorun yaşamadan alırız

2 haneli ödeme 1 ağustosta paypala düşmüş. panelde halen yattığını göstermiyor. paypalı kontrol edin arkadaşlar birde. (Kapanan kanal ödemesi geldi)

kapanan kanalların banka ödemesi bu kadar sürüyormuydu geçen aya atlamadan alıyorduk 29'unda filan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri