☻QuizGroup Kanal Satışı HEDİYELİ!☻

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet yanlis anlicak herkes ayni seyi yazmis ozel muamele yapiyormusum gibi izlenim olmus son postlara bakinca :D sadece kanal satiyorum arkadaslar :p

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10 adet quiz alındı.Umarım beklediğim gibi çıkar.Teşekkürler,iyi satışlar.

[MENTION=17473]codertr[/MENTION] [MENTION=10084]TDWeb[/MENTION] @iracible pm ne bakar mısınız?

Arkadaşlar 5 adet [MENTION=15171]Katip[/MENTION] 'ten quiz kanal aldım.Aldıktan sonra hiç kullanmadım, daha kanallara giriş yapmayı bırakın excel dosyasını bile 1 kez actım baktım.İsteyen olursa aynı fiyattan satabilirim.
Satma sebebeim partner çalışamamam.
Konusuna yazacağımdan kendisinide haberi vardır.KAmpanya gereği 5 kanalı alana hediye videoda verecektir. [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

10 adet alındı. Teşekkür hocam emeğinize sağlık. :)

Arkadaştan 10bin tane kanal alındı ilgili bir arkadaş teşekkürler. Şaka şaka 1 elin parmak sayısı kadar alındı :) :)

İş çıkışı üşenmeyip şu partner mevzusu nedir ne değildir bir öğreneyim :) Alışverişimiz olur inşallah.

arkadaslar katip hocamdan kanal alıp da hic kapanan oldu mu
ben en fazla 5 video atacam bu sekilde calısan kanal alıp kapanan oldu mu

İş çıkışı üşenmeyip şu partner mevzusu nedir ne değildir bir öğreneyim :) Alışverişimiz olur inşallah.
tabiki hocam her zaman :) bende işteyim zaten :D akşama...
arkadaslar katip hocamdan kanal alıp da hic kapanan oldu mu
ben en fazla 5 video atacam bu sekilde calısan kanal alıp kapanan oldu mu
@palipleten hocam arkadaşlar yine cevap verirler ben sadece ekstra bir bilgi vereyim; 10 günlük garantim olduğu için kanal takip programıyla kanalların kapanıp kapanmadığını kontrol ediyorum gayet başarılı sonuçlar var bir tek videoyap botuyla yükleme yapan bir kaç arkadaş geri dönüş yaptı o bota malesef dayanan bir mailim yok :( bende yutup.org botunu kullanıyorum onda bir sorun yok diğer vds manuel botları da satın alan arkadaşlar söyleyebilir..

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]
hocam ben her zaman gmaillerimi kendim acan biriyim ama son adsense kıyımlarından sonra almaya mecbur kaldım. elimde gmail kalmadı. kendi actığım kanallarda asla sorun yaamam. alacağım kişinin de kanalalrının kapanmaması gerekiyor. zaten en fazla 5-6 video koyuyorum

ben sizden kanal aldıktan sonra kanal kapanırsa bu bana cok koyar. sizin kapanan kanal icin vereceğiniz yeni kanal benim ateşimi düşürmez :) bir kanal olusturmak ciin baya zaman harcıyorum kapanırsa cok koyar yerine vereceiniz kanal da derman olmaz

takip ettiğim kadarıyla sikayetci olan yok. yine de cevap bekleyelim

hayırlı satıslar hocam :)

@Katip
hocam ben her zaman gmaillerimi kendim acan biriyim ama son adsense kıyımlarından sonra almaya mecbur kaldım. elimde gmail kalmadı. kendi actığım kanallarda asla sorun yaamam. alacağım kişinin de kanalalrının kapanmaması gerekiyor. zaten en fazla 5-6 video koyuyorum

ben sizden kanal aldıktan sonra kanal kapanırsa bu bana cok koyar. sizin kapanan kanal icin vereceğiniz yeni kanal benim ateşimi düşürmez :) bir kanal olusturmak ciin baya zaman harcıyorum kapanırsa cok koyar yerine vereceiniz kanal da derman olmaz

takip ettiğim kadarıyla sikayetci olan yok. yine de cevap bekleyelim

hayırlı satıslar hocam :)
aynen hocam sonuna kadar katılıyorum.. inan ki bu işte en çok stresli olan şey şu(benim için) sattığım kanalların ister boş ister yüklemeden sonra kapanması.. çünkü yükleyiciler tarafından gerçekten emek veriliyor bu kanallara ve telafisi; ne iadeyle ne de değişimle giderilebiliyor ve sonucunda da çok maçhup oluyorum.. ben 1 hafta bu tedirginlikle bu satışları yaptım çünkü kanallar benim sistemime göre sağlamdı ancak diğer yükleyicilerin sistemleri farklı olduğu için tedirginlik vardı ama kanallar şükürler olsun ki gayet iyi performans gönderiyor..

14 Adet Teslim Alınmıştır hızlı ve seri bir şekilde ellerine sağlık hocam

Kardeşimden hızlı bir şekilde kanalları teslim aldım ödemesini yaptım. Saolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri