Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
satış günceldir
Arkadaştan 10bin tane kanal alındı ilgili bir arkadaş teşekkürler. Şaka şaka 1 elin parmak sayısı kadar alındı![]()
![]()
tabiki hocam her zamanİş çıkışı üşenmeyip şu partner mevzusu nedir ne değildir bir öğreneyimAlışverişimiz olur inşallah.
@palipleten hocam arkadaşlar yine cevap verirler ben sadece ekstra bir bilgi vereyim; 10 günlük garantim olduğu için kanal takip programıyla kanalların kapanıp kapanmadığını kontrol ediyorum gayet başarılı sonuçlar var bir tek videoyap botuyla yükleme yapan bir kaç arkadaş geri dönüş yaptı o bota malesef dayanan bir mailim yokarkadaslar katip hocamdan kanal alıp da hic kapanan oldu mu
ben en fazla 5 video atacam bu sekilde calısan kanal alıp kapanan oldu mu
aynen hocam sonuna kadar katılıyorum.. inan ki bu işte en çok stresli olan şey şu(benim için) sattığım kanalların ister boş ister yüklemeden sonra kapanması.. çünkü yükleyiciler tarafından gerçekten emek veriliyor bu kanallara ve telafisi; ne iadeyle ne de değişimle giderilebiliyor ve sonucunda da çok maçhup oluyorum.. ben 1 hafta bu tedirginlikle bu satışları yaptım çünkü kanallar benim sistemime göre sağlamdı ancak diğer yükleyicilerin sistemleri farklı olduğu için tedirginlik vardı ama kanallar şükürler olsun ki gayet iyi performans gönderiyor..@Katip
hocam ben her zaman gmaillerimi kendim acan biriyim ama son adsense kıyımlarından sonra almaya mecbur kaldım. elimde gmail kalmadı. kendi actığım kanallarda asla sorun yaamam. alacağım kişinin de kanalalrının kapanmaması gerekiyor. zaten en fazla 5-6 video koyuyorum
ben sizden kanal aldıktan sonra kanal kapanırsa bu bana cok koyar. sizin kapanan kanal icin vereceğiniz yeni kanal benim ateşimi düşürmezbir kanal olusturmak ciin baya zaman harcıyorum kapanırsa cok koyar yerine vereceiniz kanal da derman olmaz
takip ettiğim kadarıyla sikayetci olan yok. yine de cevap bekleyelim
hayırlı satıslar hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.