☻QuizGroup Kanal Satışı HEDİYELİ!☻

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Analystic güncellemesinin geç yapılmasından dolayı sipariş teslimatına yeni başlıyorum..

satışlar tüm hızıyla devam etmektedir : )

11 + 1 kanal alındı hızlı ve sorunsuz Allah rağzı olsun..

emeğinize sağlık hocam kanallarınız da sizin gibi kaliteli :)

Aldigim kanalların hepsi kapandı ücret iadesi istiyorum...şaka şaka 2 aydır taş gibi ayakta hepsi hayırlı satışlar

mobil mesaj

Aldigim kanalların hepsi kapandı ücret iadesi istiyorum...şaka şaka 2 aydır taş gibi ayakta hepsi hayırlı satışlar

mobil mesaj

senin stok bitmedimi hala :D ne zaman geliyorsun yamacıma? zengin oldun unuttun galiba bizi :D

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bu elemandan paranı peşin al hiç güvenmem bu elemana haberin olsun

:D bizde güvenden yana sıkıntı yok kendisiyle temiz alışverişimizi gerçekleştirdik :)

satışlar devam etmektedir

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bu elemandan paranı peşin al hiç güvenmem bu elemana haberin olsun

sen rahat ol beyto33 ...olmadı sen ödersin:):):)

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

senin stok bitmedimi hala :D ne zaman geliyorsun yamacıma? zengin oldun unuttun galiba bizi :D

:D bizde güvenden yana sıkıntı yok kendisiyle temiz alışverişimizi gerçekleştirdik :)

EYVALLAH kardeş...

Ne olursa olsun bir şahsiyete "eleman" diyerek onu forum önünde aşağılamaya çalışmak. Onu sahtekarlıkla suçlamak akıl alacak iş değil.

Böyle bir risk hissetiyseniz bunu şov yapar gibi foruma yazmak değil [MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaşa PM ile bildirmeniz gerekir.

Ne olursa olsun bir şahsiyete "eleman" diyerek onu forum önünde aşağılamaya çalışmak. Onu sahtekarlıkla suçlamak akıl alacak iş değil.

Böyle bir risk hissetiyseniz bunu şov yapar gibi foruma yazmak değil [MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaşa PM ile bildirmeniz gerekir.

sorun yok hocam kardeş gibiler onlar :) kendi aralarındaki samimiyet o takılmaya gerek yok sorunda yok )

sorun yok hocam kardeş gibiler onlar :) kendi aralarındaki samimiyet o takılmaya gerek yok sorunda yok )

Anladım espri yapıyor yani. O zaman benim mesajım çok hayırlı olmuş. İnsanların aklında sahtekar olarak kalmasın arkadaş.

okokom bu 2 oldu not alıyorum bilgin olsun kime nasıl yazacağımı değil sen , hç bir Allah'ın kuluna sormam sen güzelce işine bak....

3.de olmasın lütfen iyi niyetli forum üyesi...rice ve temenni ile iyi akşamlar....

ha geleyim [MENTION=8047]mehmet33[/MENTION] adlı elemana o eleman benim elemanımdır...bu forumda yapacağı-söleyeceği-diyeceği her kelimeye her ticarete KEFİLİM dir ....okadarrrrrrrr

100 Adet daha sipariş geçilmiştir.İşine olan saygına hayranım..
Uzun süre çalışacağız büyük ihtimal :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri