QuizGroup Kapanmayan reklamlar hakkinda soru

GKTDRK

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar kanallarinizda atlanamayan ve uzun atlanamayan reklamlari aktif ediyormusunuz benim suan aktif olan 40 k izlenme 300k izleme suresi videolar +40dk olan kanal 100 $ birakmis cok dusuk geldi bu miktar atlanamayan reklamlari kapatip kazanci artan oldumu ?

Edit : video ortasi reklamlari 7:10,14:15,21:20 diye gidiyor.

Cevaplar icin tesekkurler

Son düzenleme:
Quizin kafa iyi ya bazen açıklamaya kendi linkini falan koyuyo benden çok kurcalıyor videoları

Merhaba arkadaslar kanallarinizda atlanamayan ve uzun atlanamayan reklamlari aktif ediyormusunuz benim suan aktif olan 40 k izlenme 300k izleme suresi videolar +40dk olan kanal 100 $ birakmis cok dusuk geldi bu miktar atlanamayan reklamlari kapatip kazanci artan oldumu ?

Edit : video ortasi reklamlari 7:10,14:15,21:20 diye gidiyor.

Cevaplar icin tesekkurler

Hocam uzunsa videon adam atlanamayan reklamı görecek tıklayacak yada kapatacak. Ama atlanamayan reklam olduğu zaman video açar açmaz uzun süre izlenebilecek bir içerikse eğer başta 1 reklam göreceğine video ortası reklamlar aktifse birden fazla reklam görecek. Yani bu benim görüşüm tabikide. Video eğer kısa ise ben aktif ediyorum uzunsa video aktif etmem atlanamayan reklamları.

Hocam uzunsa videon adam atlanamayan reklamı görecek tıklayacak yada kapatacak. Ama atlanamayan reklam olduğu zaman video açar açmaz uzun süre izlenebilecek bir içerikse eğer başta 1 reklam göreceğine video ortası reklamlar aktifse birden fazla reklam görecek. Yani bu benim görüşüm tabikide. Video eğer kısa ise ben aktif ediyorum uzunsa video aktif etmem atlanamayan reklamları.

Cevabınız için teşekkürler hocam, çok mantıklı. Girip değiştireyim reklamları bir hafta içinde sonucu yazarım arkadaşlarda yararlanır.

Kısa Videolar Doğru Dürüst Kazandırmadığı için Kısa Videolarda Atlanmayan Reklamları Açıyorum Uzun Videolarda Kapatıyorum. Atlanmayan Reklamlar Videoyu Terketmelerine izlememelerine Neden Olabiliyor Uzun Videoları Terketmelerini İstemem Ama Kısa Videoda İster izlesin ister izlemesin kısa videoda orta reklam kapalıyken izlese doğru dürüst kazandırmayacak zaten ama açıkken izlenirse reklama tıklama şansı artacak daha çok kazandırabiecek ama senin video zaten izlenim alıyor atlanmayan reklamla daha çok kazanman gerekiyor kategori ve kelimelerle alakalı olabilir yapacak bişey yok bence

Valla hepsi açık atlanamayan atlanan video sonu. :D istemeyen izlemesin zorla mı? Ama izliyolar nihayetinde. 40 k izlenime 250 dolar felan gelmesi gerek bu arada.

Ben atlanamayanı seçmiyorum , izliyeceği varsa da reklam yüzünden videoyu kapatır diye.

ben bi kanalda kapattım onları kazanç düşük geldi sonra açtım kazanç yükseldi

Ben hiç atlanamayan açmıyorum. Tamam ekmek kovalıyoruz ama bide izleyicilerin tarafından bakmak lazım.

10k ya 50 tl gibi bi ucret oluyor gayet iyi bi rakam gelmis. Atlananayan reklam goruntulenme sayisini etkiler. 40k degilde 50 k getirir mesela. Ben videolar pick yapinca atlanamayanlari seciyorum. Cunku hizla yukselen hizla dusuo. Atlanamayani secerek izlenimi dengeliyorum. Izlenimler iice duserse kaldiriyorum atlanamayani.

Cevabınız için teşekkürler hocam, çok mantıklı. Girip değiştireyim reklamları bir hafta içinde sonucu yazarım arkadaşlarda yararlanır.

Hocam sonucunuzu merak ettim şu an nasıl kullanıyorsunuz ? İzlenimlerinizi yazarmısınız ? Ben de şu an bu atlanamayan reklamları araşrırıyorum bütün videolarımda bütün reklam türleri işaretleri hata mı yapıyorum acaba

---------- Spam Engelliyici 23:33 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

Hocam hala bu yolumu izliyorsun ? Bu mesajının üstünden geçen 3 ayda yeni bir izlenimin oldu mu ?

Hocam sonucunuzu merak ettim şu an nasıl kullanıyorsunuz ? İzlenimlerinizi yazarmısınız ? Ben de şu an bu atlanamayan reklamları araşrırıyorum bütün videolarımda bütün reklam türleri işaretleri hata mı yapıyorum acaba

---------- Spam Engelliyici 23:33 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

Hocam hala bu yolumu izliyorsun ? Bu mesajının üstünden geçen 3 ayda yeni bir izlenimin oldu mu ?

Artık videoyu yeni yüklediğim zaman atlanamayan seçmiyorum video tuttuktan ve bir yerlere sabitlendikten sonra atlanamayan reklamları açıyorum. Ama hala anlayamadım yararı var mı yok mu çünkü o kadar video izliyorum ama atlanamayan reklamlara çok denk gelmiyorum.

Artık videoyu yeni yüklediğim zaman atlanamayan seçmiyorum video tuttuktan ve bir yerlere sabitlendikten sonra atlanamayan reklamları açıyorum. Ama hala anlayamadım yararı var mı yok mu çünkü o kadar video izliyorum ama atlanamayan reklamlara çok denk gelmiyorum.

Açık veya kapalı olduğunda mesela 10k izlenimde ne kadar farkediyor hocam uzun videoda , benim hepsi açık şu an 10k izlenimde 20-30 dolar bırakıyor ortalama

Açık veya kapalı olduğunda mesela 10k izlenimde ne kadar farkediyor hocam uzun videoda , benim hepsi açık şu an 10k izlenimde 20-30 dolar bırakıyor ortalama

Hocam ne kadar fark ettiğini anlayamayız. Benim bu atlanamayan reklamlara sıcak bakmama sebebim sıralama oynatmasıydı. Bir kaç kanalımda bu şıklar seçili olduğu için videolar sıralamada gerilemişti belki nedeni bu da değildir bilemiyorum.

Artık video atarken seçmiyorum bunları. Video sabitlenince açıyorum atlanamayan reklamları kazanç olarak ne kadar fark ediyor valla bende anlayamadım henüz. Video uzunlukların kaç senin.

Hocam ne kadar fark ettiğini anlayamayız. Benim bu atlanamayan reklamlara sıcak bakmama sebebim sıralama oynatmasıydı. Bir kaç kanalımda bu şıklar seçili olduğu için videolar sıralamada gerilemişti belki nedeni bu da değildir bilemiyorum.

Artık video atarken seçmiyorum bunları. Video sabitlenince açıyorum atlanamayan reklamları kazanç olarak ne kadar fark ediyor valla bende anlayamadım henüz. Video uzunlukların kaç senin.

Video uzunlukları 60 70 80 genelde , hepsi aktif reklamların tüm videolarımda ama hitleri düşüyor bu atlanamayan reklamlardan kaynaklanabileceğini düşündüm , izleyici bu atlanamayan reklamın sonuna geldiği zaman mı para kazandırıyor çünkü reklama tıklanamıyor

Video uzunlukları 60 70 80 genelde , hepsi aktif reklamların tüm videolarımda ama hitleri düşüyor bu atlanamayan reklamlardan kaynaklanabileceğini düşündüm , izleyici bu atlanamayan reklamın sonuna geldiği zaman mı para kazandırıyor çünkü reklama tıklanamıyor

O uzunluklarda ise kazancın az tabi içeriğe göre de değişiyor bu. Sanıyorum bunun bir izleme süresi vardı. O süre kadar izleyince tıklanmış sayıyordu. 1 hafta deneme yap iki türlüde hangisinde daha çok verim alırsan o şekilde ilerle hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri