bi benimki gelmedi 2 dolar alt tarafı![]()
Min odeme 5$ oldugundan sana hic bakmamislardir hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şubatda alırsınızBugün bi kanalım kapandı bu aydan içinde 500 $ bıraktı.parasını ocak 26 damı alırım yoksa şubattamı
Bence 3-5-7 sira ile yapılmıyor ödemeler. Sırayla gidiyor diyorlar ama 3xx bi çok odemem duruyor ama 9xx bi kaç tane heseba geçti. Neye gore yapıyorlar bende anlamadım kardesimBende diyorum musluk damlıyordu neden kesildi.![]()
![]()
Maşallah diyelim.![]()
Ödeme tarihi ve miktarı yazar misin 6xx lere başladı mi ?3 haneli ödeme geldi.
Ödeme tarihi ve miktarı yazar misin 6xx lere başladı mi ?
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli olsun. 6xx odemem var gelmedi daha :s9xx ödeme geldi dün sabah hocam.
Hayirli olsun. 6xx odemem var gelmedi daha :s
beyler b quizdeki reklam fiyatları düşük değilmi yaa.adsenseye göre çok daha az kazandırıyor 1k izlenime.yoksa bizemi öyle şansa denk geldi anlamadım.
bakalım bi arada life deniyeyim o zaman.çünkü quiz bana çok az veriyor gibi geldi.adsensede 15i altında bgbg yokken quizde 2$ göremedimLife bende hemen hemen 1K'ya 5$ veriyor .
beyler b quizdeki reklam fiyatları düşük değilmi yaa.adsenseye göre çok daha az kazandırıyor 1k izlenime.yoksa bizemi öyle şansa denk geldi anlamadım.
hocam ben 30 dk altı video çalışmadım 8 aydır.quiz bende 129Bin izlenime 8 dolar verdi ama başka bi videom da 832 izlenime 1,82 Dolar verdi sanırım videolar uzun olması lazım 129K İzlenen videom 31 saniyeydi ondan sanırım
quiz bende 129Bin izlenime 8 dolar verdi ama başka bi videom da 832 izlenime 1,82 Dolar verdi sanırım videolar uzun olması lazım 129K İzlenen videom 31 saniyeydi ondan sanırım
hocam ben 30 dk altı video çalışmadım 8 aydır.
Ödeme tarihi ve miktarı yazar misin 6xx lere başladı mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.