QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5000 $ olmasin quiz icin???

yok hocam olmaz o kadar, hatta banka ödemesiyle ilgili bana gelen maili okuduğumda hiçbir alt limitten bahsetmediğini ve banka bilgileri girerken önceden uyarı çıkardı onunda kalktığını gördüm. umarım alt limit diye birşey yoktur :)

yok hocam olmaz o kadar, hatta banka ödemesiyle ilgili bana gelen maili okuduğumda hiçbir alt limitten bahsetmediğini ve banka bilgileri girerken önceden uyarı çıkardı onunda kalktığını gördüm. umarım alt limit diye birşey yoktur :)

o maili gorunce bende atladim sonra quize bir bakayim dedim 5000 $ gibi birsey gordum de o yuzden sorayim dedim acaba benmi yanlis gordum diye

kesinleşme tarihi 12 si demiştim, 15i diyenler nerede :D [MENTION=14064]GriAy[/MENTION]

aaa bugünmü kesinleşmiş daha yeni haberim oldu :D

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

ya yemin ederim korkudan 1 hafta önce kapanan kanallara girip bakamıyorum kesinleşmi kesinleşmemişmi diye , en iyisi mailleri beklemek :D

arkadaşlar herkeze hayırlı olsun bende ilk defa quizden ödeme alacağım fakat anlamadığım kanalların birinde 90$ kazanç olmasına rağman quizde 30$ olarak yansımış sebebi nedir acaba? aralık kazançları yansımıyor sanırım kesinleşene doğrumudur?

arkadaşlar birşey sorucam şimdi ekimde 1 dolar kasımda 1 dolar kesinleşmiş kazanç var :) aralıkta attım 50 dolar oldu bana quiz 52 dolar olarakmı gönderir yoksa o 2 doları göndermezmi 5 dolar alt limit varmış galiba öğrenebilirmiyim ?

arkadaşlar birşey sorucam şimdi ekimde 1 dolar kasımda 1 dolar kesinleşmiş kazanç var :) aralıkta attım 50 dolar oldu bana quiz 52 dolar olarakmı gönderir yoksa o 2 doları göndermezmi 5 dolar alt limit varmış galiba öğrenebilirmiyim ?

52 dolar olarak gönderir.

4 TL için bu soruyu yazmaya üşenirdim :)

arkadaşlar herkeze hayırlı olsun bende ilk defa quizden ödeme alacağım fakat anlamadığım kanalların birinde 90$ kazanç olmasına rağman quizde 30$ olarak yansımış sebebi nedir acaba? aralık kazançları yansımıyor sanırım kesinleşene doğrumudur?

güncel arkadaşlar kaynamasın :D

Bu kesinleşen para kasımın kazançları. Neden o kadar fazla kesinti olmuş sende anlamadım.

hocam 28 aralıkta bir video patlamış ozmana kadar bişey yok asıl kazanç aralıkta olmuş o yansımıyormu acaba onu anlayamadım ilk kazancım daha

hocam 28 aralıkta bir video patlamış ozmana kadar bişey yok asıl kazanç aralıkta olmuş o yansımıyormu acaba onu anlayamadım ilk kazancım daha

28 Aralığa daha gelmedik hocam 28 kasım'da patlamış videon ondan sonra aralık ta asıl kazançlar geldiyse sen bir dahaki aya yüksek miktar alırsın. Aralıkta kazandığın para ocakta ödenir. Ocakta kazandıgın parada şubatta ödenir.

Aralıkta kazandığın para ocakta ödenir. Ocakta kazandıgın parada şubatta ödenir.

şubat martta, mart nisanda, nisan mayısta, mayıs haziranda, haziran temmuzda, temmuz ağustosda, ağustos eylülde, eylül ekimde, ekim kasımda, kasım aralıkta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri