Ben banka beklediğim için rahatım en erken 29 unda bekliyorum![]()
senin kafa rahat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O değilde webmoney e hiç ödeme alan olmadımı daha![]()
Alla alla yine ben ne yazmisim boyle dedimArkadaşlar bana quiz group da netleşen ücret hala gelmedi altı üstü 4.30$ neden gelmemiş olabilir ?
Alla alla yine ben ne yazmisim boyle dedim
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinleşen ücretin en az 5 dolar olması gerekli ödemenin yapılması için. diğer ödeme zamanında bu ayın kazancının üzerine eklenerek ödemeyi yaparlar.Arkadaşlar bana quiz group da netleşen ücret hala gelmedi altı üstü 4.30$ neden gelmemiş olabilir ?
44 dolar geldi ama kanal id yazmıyor numara göndermisler hangi kanaldan olduğuna nasıl bakabilirim ?
panelde ödeme kesinleştikten 2-3 gün sonra kapanan bi kanalın ödemesi gelmiş 17:10 da.sanırım başka ödeme gelecek kanal yoktu benim quizden bu ay![]()
4x benim hesabada geçmiş paypaldan banka hesabına paranın geçmesi nekadar sürüyor arkadaşlar 5-7 iş günü demişler ama bu kadar sürüyormu gerçekten merak ettim
hocam ben pazar günü çekim işlemi verdim Cuma günü sabah yatmıştı para.
4x benim hesabada geçmiş paypaldan banka hesabına paranın geçmesi nekadar sürüyor arkadaşlar 5-7 iş günü demişler ama bu kadar sürüyormu gerçekten merak ettim
bugun çekim yaparsan pazartesi hesabında,3 iş günü
peki şunuda sorayım arkadaşlar benim dolar hesabım var buraya yatan parayı direk dolar olarak bu hesaba çekmek mümkünmü yoksa tl olarakmı çekmek zorunlu
peki şunuda sorayım arkadaşlar benim dolar hesabım var buraya yatan parayı direk dolar olarak bu hesaba çekmek mümkünmü yoksa tl olarakmı çekmek zorunlu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.