QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bence quiz in yeni ödeme sistemi için benim düşüncem bu çok aşırı giriş olduğu için hem hepsini google onlara ödemeden risk almayıp sadece 999 olanlara kadar ödeyecekler hemde ufak ödemeleri google ödemeleri yapana kadar aradan çıkartıp ödeme sayılarını aza indirecekler google onlara ödeyince seri seri kalanları yüksek olanları ödeyecekler
google ın ödemediğini bir tek bloke koyan partnerler söylüyor.

Quiz Group International Inc. adlı kullanıcının size şu tutarda ödeme gönderdiğini bilmek istediğinizi düşündük .. hayırlı olsun

Quiz Group International Inc. adlı kullanıcının size şu tutarda ödeme gönderdiğini bilmek istediğinizi düşündük .. hayırlı olsun
Kaç haneli 600 dolar seviyelerine geldi mi ?

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada sunuda sorayım webmoneyden ödeme alıyorum 1 dashboarda 10 kanalın ödemesi geldi 2 3 kanal hala ödenmedi onlarda 3 haneli böyle olan varmı baska .tek dashboardın hepsi ödenmeyen

Kaç haneli 600 dolar seviyelerine geldi mi ?

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok hocam bu gelen 300 dolar civarı.arkadaslar ben ilk defa partner calıstım. bu parayı nasıl çekeceğim banka hesabına. hesaba çekerken ne kadar çekmek istediğimi dolar cinsinden soruyor. dolar cinsinden mi yazacağm direk. yoksa yazmadan önce paypal icinde tl ye filan mi çeviriyoz

yok hocam bu gelen 300 dolar civarı.arkadaslar ben ilk defa partner calıstım. bu parayı nasıl çekeceğim banka hesabına. hesaba çekerken ne kadar çekmek istediğimi dolar cinsinden soruyor. dolar cinsinden mi yazacağm direk. yoksa yazmadan önce paypal icinde tl ye filan mi çeviriyoz
sen dolar olarak yaz hocam bi ilerki aşamada onu tl 'e cevirio sıkıntı yok

Beklemediğim ödeme geldi.Kanalı mı unuttum yoksa yanlış ödeme mi yapıldı anlayamadım.

Arkadaşlar bu gece yaklaşık 20 tane kanalım gümlemiş :)

Bu kanalların hepsini aralık ayında yapmıştım içlerinde 1 telifli olan kanallarda vardı.
Kanalların hepsi aynı anda gitmiş Quiz ve life bunu ödermi ? Gecikmelide olsa ? teşekkür ederim, çok moralim bozuk.

3 haneli daha ödeme alındı

Hocam 3 haneli de herkes 4 haneye daha geçmediler yok buna geçmediler 4 hane veya 3 hane derken TL bazındamı yoksa 2xx$ mı ? yoksa mesela 4 hane diyorya 1000$ üstünümü kastediyor Yoksa 1000 TL mi

Hocam 3 haneli de herkes 4 haneye daha geçmediler yok buna geçmediler 4 hane veya 3 hane derken TL bazındamı yoksa 2xx$ mı ? yoksa mesela 4 hane diyorya 1000$ üstünümü kastediyor Yoksa 1000 TL mi

Ödemerler $ olarak geldiği için dolar olarak haneler söyleniyor

3 haneyse en az 100$ 4 haneyse en az 1000$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri