maalesef beklemedeyiz işbankasına 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya şu geçen aydan bu aya attıkları ayın 27sinde ödenecek gösterdikleri ödemeler yapılır mı ki ya :/ her geçen gün umudum azalıyor nedensebirde cumartesiye geliyor sanırım pazartesiye mi bırakırlar yoksa cumadan gelir mi?
4 haneli $ ödemeleri neden yapılmadı bilgisi olan varmı , şuan kaç $ da ödemeler ?
ya şu geçen aydan bu aya attıkları ayın 27sinde ödenecek gösterdikleri ödemeler yapılır mı ki ya :/ her geçen gün umudum azalıyor nedensebirde cumartesiye geliyor sanırım pazartesiye mi bırakırlar yoksa cumadan gelir mi?
5000$ dediği alt limit miMail attım banka ödemeleri ile ilgili otomatik mesaj atmışlar
Greetings!
The payments come between the 20th and 27th of each month. When you have more than one channel or your monthly earned balance is more than $5000, payments to you can be sent on different days.
Example: The payment for November reporting period will be made on 20th 27th December.
Best regards,
The QuizGroup Team
5000$ dediği alt limit mi![]()
Hayır 5000 dolar dediği 5000 dolar üzerinde kazancın varsa daha önce de yatırabiliriz demek![]()
Başka sayı olmadığına göre limit yok o zaman![]()
bende az önce iletişim kurdum. ödememi bugün yapmışlar, yarın hesabıma geçer büyük ihtimalle...
Dear Sir/Madame,
A transfer to Your Bank account in the amount of USD x has been made on 23.12.2014.
Channel: kanal isimlerim
Reporting period: 2014-11
hangi banka hocam?
bir de tam olarak yolladığınız mail örneğini iletir misiniz?
bende az önce iletişim kurdum. ödememi bugün yapmışlar, yarın hesabıma geçer büyük ihtimalle...
Dear Sir/Madame,
A transfer to Your Bank account in the amount of USD x has been made on 23.12.2014.
Channel: kanal isimlerim
Reporting period: 2014-11
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.