QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim bankalarda Yılbaşı tatili Çarşamba başlıyor ne 10 günü. adamlar 23ünde swift işlemini yapmış, pazartesi hesaplarımızda inşallah. en olmadı Salı. daha da banka çalışmam bu stres çekilmez 100-200 lira kar edicem diye

benim de varmış kapanan kanal ödemesi, 3 gün önce ödeme bilgisi banka yaptım. para paypala mı gelir bankaya mı?

az evvel böyle bir mail aldım nedemek istiyor ?

Greetings!

The payment to you cannot be made, because ad revenues of your channel have not been paid to QuizGroup by Google. We will contact you as soon as we receive an answer from Google team. Thank you for your understanding.

Best regards,
The QuizGroup Team

Greetings!

The payment to you cannot be made, because ad revenues of your channel have not been paid to QuizGroup by Google. We will contact you as soon as we receive an answer from Google team. Thank you for your understanding.

Best regards,
The QuizGroup Team

Ödemeniz yapılamıyormuş çünkü reklam gelirleri google tarafından ödenmemiş. İlerleyen zamanlarda google yetkililerinden bilgi alıp sizinle iletişime geçeceklermiş.

Google neden kanalının ödemeni yapmamış? Sahte izlenim, sahte tık olayları filan mı var?

Greetings!

Best regards,
The QuizGroup Team
Google odemeni yapmadigi icin quizde yapmayacakmis

Greetings!

Best regards,
The QuizGroup Team

google ödemeni quizde yapmamış,google dan cevap alır almaz sizinle iletişime geçicez diyor.

Greetings!

Best regards,
The QuizGroup Team

Ödeme ile Google ne alaka anlamadım ki. :) Google ekibinden bir cevap alacaksınız falan ne :)

Ödemeniz yapılamıyormuş çünkü reklam gelirleri google tarafından ödenmemiş. İlerleyen zamanlarda google yetkililerinden bilgi alıp sizinle iletişime geçeceklermiş.

Google neden kanalının ödemeni yapmamış? Sahte izlenim, sahte tık olayları filan mı var?

aklıma geçersiz tıklama geliyor !!!

quiz sanırı ödenecek dediği blokeli kanallar için. odemeniz yapılamıyor mailleri atmaya başladı

normalde quiz google ödeme yapmadan kendi kasasından ödemiyormu ?
sahte tıkla işim olmaz ama izlenme 301 sık sık yapıyorum

google ödemeni quizde yapmamış,google dan cevap alır almaz sizinle iletişime geçicez diyor.

Ödeme ile Google ne alaka anlamadım ki. :) Google ekibinden bir cevap alacaksınız falan ne :)

normalde quiz google ödeme yapmadan kendi kasasından ödemiyormu ?
sahte tıkla işim olmaz ama izlenme 301 sık sık yapıyorum
panelde tam profilimi güncelliyodum ingilizce olduğundan kapadım anında bu mail geldi

yalnız kapanan kanallarım hariç tüm ödemeler yapıldı
ekim ayında kapanan kanalların ödemesi kalmıştı

---------- Spam Engelliyici 19:48 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

Ek olarak aşırı sahte tık yapan arkadaşım var ay bitiminde bloke ibaresini gösterdiler panelinde
ama sahte tık dışında kalan paralarını ödediler

yani sahte tık yapmadım ama yapmış olsamda böyle mail atmazlar kaldiki bu 2 ay önceki kazançlar sözkonusu

aklıma adsense banları geliyor.. sebeb olarak sahte tık gösterilmişti alakası yok iken onlar geliyor.. bloke geliyor.. kaçın :(

heh şimdi şahtık şahbaz olduk, blok koymalar başladı. hayırlısı bakalım...

şuan akla tek bi soru geliyor quiz kapanan kanalları ödemiyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri