evet bende aynı durumdayım bugün yarın 4 haneli ödeme bekliyordum ve geçen ak 27sinde ödeyeceklerini söylemişlerdi
nasıl bir mail atamamız gerek biz elimizden geleni yapalımda..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet bende aynı durumdayım bugün yarın 4 haneli ödeme bekliyordum ve geçen ak 27sinde ödeyeceklerini söylemişlerdi
Şu an donup kalmış durumdayım.. Ve ne yapacağımı bilmiyorum yarın iki adet ödeme bekliyordum 4 haneli.. Ve ödeme yapacaklarını söylemişti quiz ..
nasıl bir mail atamamız gerek biz elimizden geleni yapalımda..
paypal mailinizemi geldi hocam? bende yarına 4 hane kapanan kanal ödemesi bekliyorum ama bana mail felan gelmedi.
bu mesajlar kanal mailine mi yoksa paypal mailine mi geldi
ödememe gerekçelerini bekleyelim şuan için yapılacak bişey yok malesef
Arkadaşlar bu birşeyi değiştirir mi ? paypal mailine değil reporting mailine geldi bu mailler..
.
Arkadaşlar bu birşeyi değiştirir mi ? paypal mailine değil reporting mailine geldi bu mailler..
mllet hangi maile bakacağını bilir hocam çünkü genelde paypal mailiyle yazışıyor quiz ödemeler hakkında
hocam bizde bakalım diye soruyorum . reporting maili ne oluyor hocam oraya nerden bakıyoruz![]()
arkadaşlar ekimde kapanan kanalımın ödemesini saat 20:40 Almış bulunmaktayım....
Kapanan ve odemesi gecen aydan bu aya devir olan kanalin 3 haneli odemesi simdi geldi arkadaşlar![]()
3 lerde problem yok 4 hanede problem
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.