QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

2 adet tek hane odeme geldi kanallar farkli dasboard saglam halen quizde
not: boyle devam ederse bu ay 20 doları goremeyecez :D

Son düzenleme:
1 adet tek hane geldi (7$)
ödeme : webmoney
kanal sıkıntısız

1 adet 2 hane geldi
ödeme : webmoney
kanal sıkıntısız

quiz 1 adet 2 hane wm odeme alındı kanal sıkıntısız. birde kapananlara baslasalar hatta bi tane kapanan odese artık takip bile etmeyecem

Son düzenleme:
quiz bizi işten çıkardı şimdi işsizlik parasını ödüyor.
1 dolardan 18 dolara kadar ödeme gelmiş
daha fazla kazandıran kanalım kalmamış olabilir

quiz tek hane sorunsuz acık kanal odemesi geldi

Arkadaşlar quiz kanalımı atmış ödeme yöntemim paypaldı içerde dasbordda 4 hane alacağım vardı pazartesi ödeme yöntemini değiştirmek istedim ayın 25 değiştirebilirsiniz diye uyarı çıktı 3 aylık vardı içerde param kesinleşmişti ne yapmam lazım paramı almak için...

Quiz tek hane gelmiş. Life değil arkadaşlar quiz. Life öğlen göndermişti 3 hane.

Bu arada bir hata var. Bana hep 1-2 dolar fazla gönderiyorlar :D

arkadaşlar lütfen 2 hane yazıyorsunuz iyi hoş ama miktarını yazında takip edelim

arkadaş bide kapalı kanalmı dashborda yansımışmıydı, yansıdıktan sonra kapandımı bunları ayrıntılı yazarsanız.

quiz 22 usd gelmis kanal sorunsuz açık
artık açık kanalların odemelerini yapacakları kesin. kapalı veya atılan kanallara ödeme geldiginde yazsak daha mantıklı olur bence.

Arkadaşlar kanalı dashborda giremeyen ama kesinleşmiş olan ödemeyi alanlar var mı onuda yazın lütfen... Vay babanın kemüğüne bize gelen bi şey yok bu ne arkadaş sabahtandır bekliyorum 5krş gelecek diye etmediğim küfür kalmadı dinden imandan çıktım ..

Son düzenleme:
beklediğim 2 hanelerden bir kaçı gelmiş. 3 haneler de inşallah sıkıntısız gelir. Yarın ikindine doğru ödemeler biter diye tahmin ediyorum.

beklediğim 2 hanelerden bir kaçı gelmiş. 3 haneler de inşallah sıkıntısız gelir. Yarın ikindine doğru ödemeler biter diye tahmin ediyorum.
hocam burda tahmin bekleyen yok kanallarınız acıkmı kapalımı partnerden atıldımı quizmi lifemi herkes bu soruları merak ediyor tahminleri diger konuda yapın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri