QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

3x 2 haneli çok küçük gelmiş 3-4 haneliler daha alan yok sanırım

6 ay once saglam param gitti para kesinlesmesine ragmen bende bakayim mi ne dersiniz kapsiyomu brnim durumu da ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam burda tahmin bekleyen yok kanallarınız acıkmı kapalımı partnerden atıldımı quizmi lifemi herkes bu soruları merak ediyor tahminleri diger konuda yapın

Herkes ödeme bildirimi yapıyor bende yapayım demiştim neyse. Kanallar quiz açık hiç atılma yaşamadım şükür şu zamana kadar.

tek haneli bi ödeme geldi quiz kanal sağlamdı ama önemli olan patlayan kanalın ödemesi inşallah verirler

quiz ödemesi geldi düşük miktar zaten tek kanalım :D

24.12.15 20:42
Quiz 33 dolar geldi Artık bakmıyorum atmışlarmı kapanmışmı vesaire

2 hane 1 saat önce
2 hane 30dk önce geldi
3 hane bekleniyor

hesaplamam doğru ise şuan 2 hane ortalarında yakşasık 1 saat sonra 3 hane gelmeye başlar

Yav kanalıniz acık mı kapalı mı yazsanıza adam gibi detaylı yazın konuya yoksa bize ne sizin aldığınız paradan

2 adet 2 hane wmz biri temız digerınden haberim yok kanalın durumundan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri