QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Güzel haberi veriyorum. Kesinleşti

Edit 2: 6 dolar kazanan bir kanal kesinleşmemiş daha. Resim geliyor.

9a65df55abe86e6a5978e6de94e88e8f.png

..... işte bu yaaaa

life kanallar kesinleşmiş sanırım quizlerin refleri yansımadı

9 kanal bende kesinleşmiş hepsi quiz ayrı ve tek panelde , 6 aylık kanallar.

Dün kapanan kanal kesinleşmemiş... Açık olan çok küçük gelirli olan kesinleşmiş, life'tan bağlıydı ikiside.

Ulan quiz.....

Parakazanması kapanmayanlar kesinleşmiş

Parakazanması kapanıp quiz dashboardunda yeşil yanıp kesinleşen varmı ?

ünleme düşen kanallarınızı ringringle geri açmayın tüm ringring telefonları spama düşmüş haberiniz olsun.Dün daha ip,Vds herşeyi ilk defa olan makineyle telefon onayına takılmadan kanal açtım. +15 ringringle açtım 2 saat sonra spamdan uçtu kanal.

Mobil olarak gönderildi.

ünleme düşen kanallarınızı ringringle geri açmayın tüm ringring telefonları spama düşmüş haberiniz olsun.Dün daha ip,Vds herşeyi ilk defa olan makineyle telefon onayına takılmadan kanal açtım. +15 ringringle açtım 2 saat sonra spamdan uçtu kanal.

Mobil olarak gönderildi.
içinde video var mıydı? videolar uyarı yedi mi topluluk gibi?

içinde video var mıydı? videolar uyarı yedi mi topluluk gibi?

1 tane video vardı herşey kuralına uygundu başlık,etiket,açıklama son derece önem vermiştim.Topluluk,uyarı almadan kapandı kanal.Geçen ayda elimde kalan ünleme düşen quiz kanallarımı ringringle geri açmıştım hepside spamdan uçtuğu ( telif vs yok) için bu konuya yazdım.İşin garibi 6 ay önceki (ringring) kullanılmamış kanalım hala ayakta.

Mobil olarak gönderildi.

1 tane video vardı herşey kuralına uygundu başlık,etiket,açıklama son derece önem vermiştim.Topluluk,uyarı almadan kapandı kanal.Geçen ayda elimde kalan ünleme düşen quiz kanallarımı ringringle geri açmıştım hepside spamdan uçtuğu ( telif vs yok) için bu konuya yazdım.İşin garibi 6 ay önceki (ringring) kullanılmamış kanalım hala ayakta.

Mobil olarak gönderildi.
acaba kanaldaki videoların topluluk yiyip kapanmasida mi benzer bir sorun? cunku kanallarimi hep bende ring ring ile onayliyordum

acaba kanaldaki videoların topluluk yiyip kapanmasida mi benzer bir sorun? cunku kanallarimi hep bende ring ring ile onayliyordum

Olabilir hocam çünkü dün ki açtığım kanalın herşeyi temizdi, sıfırdan ip aldım,vds açtım kurulum yaptım, gmail açarken onaya takılmadım.İçerikden olacağını hiç sanmıyorum.Daha izlenim bile almadan +15 onayladıkdan sonra gitti kanal.Bu konuya yazıyorum ki son ellerinde quiz kalan arkadaşlar dikkat etsinler.Bence ringring numarasından yakalıyor.

Mobil olarak gönderildi.

arkadaşlar günaydın. benim quizde olan 3 kanalımdan 2 si kesinleşti. ama diğeri dashbordda görünmüyor. para kazanması 1-2 gün önceden gitmişti. ama hala quizde atılmamışım. acaba bu kanalın parasını alabilşmem mümkünmüdür. içinde 530 $ vardı.

benim hiç biri kesinleşmemiş gerçi girmiyorudm kanallara

Sizi YouTube İş Ortağı Programı'na dahil etmek için MCN'nizle birlikte çalıştık.

böyle bir şey gelmiş
acaba kabul etmediğimden mi kesinleşmedi :s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri