QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

arkadaşlar günaydın. Benim quizde olan 3 kanalımdan 2 si kesinleşti. Ama diğeri dashbordda görünmüyor. Para kazanması 1-2 gün önceden gitmişti. Ama hala quizde atılmamışım. Acaba bu kanalın parasını alabilşmem mümkünmüdür. ıçinde 530 $ vardı.

benimde partnerdeki bir kanalım para kazanması durduruldu 2-3 gün önce. Sonuç dashboarda yansımadı kazançlar. Acaba itiraz edersek quize ödemeyi yansıtırmı? 580 $ içerde kaldı

50 $ :)

2 telifli kanal kesinleşmemiş bu sorunu yaşayan var mı? yada tüm kesinleşmeler bitti mi? kanalı temiz olup kesinleşmeyen var mı?

Bende de 1 telifli kanal kesinleşmemiş . Sanırım daha bitmedi kesinleşmeler . Eğer bittiyse artık telifli kanalada para yok demektir.

Bende de 1 telifli kanal kesinleşmemiş . Sanırım daha bitmedi kesinleşmeler . Eğer bittiyse artık telifli kanalada para yok demektir.

işte temiz kanalı kesinleşmeyen varsa bu dediğin olabilir. Kimse de cvp verme zahmetinde bulunmuyor ki bu konu da herkes aydınlansın

işte temiz kanalı kesinleşmeyen varsa bu dediğin olabilir. Kimse de cvp verme zahmetinde bulunmuyor ki bu konu da herkes aydınlansın

Hocam benim en büyük ödeme beklediğim kanal henüz kesinleşmedi. Mailini bulamadığım için telif varmı yokmu bakamadım ama videolarda reklamlar dönmeye devam ediyor.

Ancak geen aylarda da bu kanal aynı dashboarddaki diğer kanallardan 4 5 saat sonra kesinleşiyordu. Bir umut bekliyorum. Kesinleşirse haber veririm.

Olabilir hocam çünkü dün ki açtığım kanalın herşeyi temizdi, sıfırdan ip aldım,vds açtım kurulum yaptım, gmail açarken onaya takılmadım.İçerikden olacağını hiç sanmıyorum.Daha izlenim bile almadan +15 onayladıkdan sonra gitti kanal.Bu konuya yazıyorum ki son ellerinde quiz kalan arkadaşlar dikkat etsinler.Bence ringring numarasından yakalıyor.

Mobil olarak gönderildi.
dogrulama sistemi için alternatifiniz var mi hocam peki

Var hocam tekli dashboradda 1 kanal var sadece o kesinlesmedi kanal temiz

benimde var dostlar temiz 7 kanallı bir dashboard var ekran görüntüsü alacaktım ama site açılmıyor. hala kesinleşmedi

şu " Sizi YouTube İş Ortağı Programı'na dahil etmek için MCN'nizle birlikte çalıştık."

şimdi gördüm bunu kabul etmediğimden mi acaba?

benimde var dostlar temiz 7 kanallı bir dashboard var ekran görüntüsü alacaktım ama site açılmıyor. hala kesinleşmedi

şu " Sizi YouTube İş Ortağı Programı'na dahil etmek için MCN'nizle birlikte çalıştık."

şimdi gördüm bunu kabul etmediğimden mi acaba?

onunla alakası yok hocam . kabul etmeyip kesinleşen temiz kanallarım var.

6 kanal en çok kazandıran kanalda 1 video da 5 aydır telif vardı hepside kesinleşmiş başına bir iş gelemezse 2 ocakta ihtar kalkacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri