Quizgroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri 2017

1 nisan dan itibaren kazanç düştüm mü? (youtube kanal analiz sayfasından bakiniz)

• Kazanc düştü hemde cook

Oy: 36 78,3%
  • Hersey normal sıkıntı yok

Oy: 10 21,7%

• Kullanılan toplam oy
    46

robinex

Kayıtlı Üye
Arkadaslar dashboard da ayin 19 da kesinlesecek yazıyordu ama bugün kesinlesti

Hayirlisiyla cumaya kadar alırız sanırım ödemeleri.

Not: youtube un yeni politikaları yüzünden sanırım aylardır 2 hane olan kazancım nisanin 15 ine kadar suan tek hane ve ayni devam ederse ay sonuna kadar hala tek hane olacak sizde de aynı mı ankette oylarsaniz boşuna konu guncellenmez.

1 Nisan'dan itibaren olan kazançları baz alarak anketi oylayiniz. Mart kazanciyla degil

20.04.2017 gucel bilgi

Kod:

[MENTION=41428]SMAT[/MENTION] arkadaşımız mesaji

QuizGroup mesajima cevab verdi

Mart ayı verileri 15 Nisan sonrasında mevcuttur. 
 Ödemeler 20 ila 27 numara için yapılır. 

Saygılarımızla, 
 QuizGroup Takımı

Son düzenleme:
Para kazanamıyoruz ki. 10 dolar oldu 30 kuruş. Düzelmedi de.

içeriğine göre değişiyor kazanç durumu bazı kategoriler çok az etkilendi reklam sorunundan

Ben şuna bağlıyorum. Bazı kategoriler mobil'de çok izleniyor. Mobilde'de atlanmayan reklamlar çok çıkıyor. Bu şekilde bir videom var gelirde düşüş yaşamadım hiç. Yani tespitiniz doğru.

Ben şuna bağlıyorum. Bazı kategoriler mobil'de çok izleniyor. Mobilde'de atlanmayan reklamlar çok çıkıyor. Bu şekilde bir videom var gelirde düşüş yaşamadım hiç. Yani tespitiniz doğru.

Bende daha önce yazdım. mobilde ilk çıkan atalana bilir reklamlar çıkıyor. 14-35 bin arası izlenen kanalımda 7 bin felan böyle çıkıyor. tık alıyorum 250-1,000 arası...

Elimde mobilde çok izlenim alan kanalda var, olmayanda.. Her türlü reklam çıkmıyor.. Arada halen reklam çıkan videolar var ama o da tamamen şans bence, çünkü benzerlerinde reklamlar tamamen gitmiş durumda.

Gelirlerdeki düşüş oranı ise yaklaşık olarak 10usd'den 40-50cent'e gibi. 20'de 1 diyebiliriz.

Benim kanallar da kapandı quiz. :) Kapanmayanın da 30 kat falan düştü kazanç. GG

Bilgisi olan varmi odemeler ne zaman olacak?

QuizGroup mesajima cevab verdi

Mart ayı verileri 15 Nisan sonrasında mevcuttur.
Ödemeler 20 ila 27 numara için yapılır.

Saygılarımızla,
QuizGroup Takımı

Payoneer ödeme geldi arkadaşlar. Hayırlı olsun. Son ödemeyi aldım gibi.
Edit : Sebebi kanalın kazancı bitti reklam çıkmamasından dolayı :D

Son düzenleme:
web money şıngırtılı bir ses geldi. Özlediğim bir ses. Geç oldu ama tam zamanında geldi. nisan ödeme hesapda.
Türkiye saati : 12 :45

Web Money nisan ödemesi geldi

Life ödemeleri geldi. Pazar pazar bayram harçlığımızı aldık. :D Kapanan kanalın ödemesi gelmeyecek muhtemelen.

aynen kapanan bir kanalım vardı ödenmeyecek heralde sağlık olsun

Quiz ödemeleri başladı hayırlı olsun şimdiden ödeme alan arkadaşlara
Top-up from Quiz Group International Inc., # , date 23/04/2017. "QuizGroup Payment for 2017-03-01 PayID

Şıngırdamaların gün boyu sürdüğü zamanlar geldi aklıma. Şimdi 2 kere şıngırdıyor maalesef. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri