QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

Evt ama neden böle bişi yaptı yakında ödememezlikte yapar yatır paraları repo ya Quız yatır nede sevindik bu ay alırız die
Kaderde varsa büzülmek neye gerek üzülmek =)

Quiz'in kafası karıştı yine galiba :) Panelde bu ayın sonu yazıyor arkadaşlar.Bana göre bu ay 27-30 arası büyük ihtimal ödenir.

Şaşırılcak birşey yok arkadaşlar. Her zamanki gibi bu ay da Mart ödemelerini Mayıs sonunda yapıcağız demişler. normal yani..

arkadaslar yapılan odemelerı dashboardda hangı sekmeden gore bılıyoruz

selamlar arkadaşlar,

QuizGroup ta yeniyim anlamadığım dashboard da birikenmi veriyor ay sonunda yoksa her kanalı ayrı ayrı mı ödüyor yardımcı olursanız sevinirim. olayı anlamadım ben..

gençler kaç sayfadır tartışıyosunuzda hiç bişi yok ortada:)

kesinleşene kadar kapanan kanallar öbür ayın 27 sinde ödenir

dashboardda ne yazarsa yazsın

normal kazanclar ayın 16 sında balar 27 sıne kadar devam eder

kesinleştikten sora kapanırsa kanal o ay içerisindeki ödeme döneminde alırsınız

bu kadar net ve açık :)

selamlar arkadaşlar,

QuizGroup ta yeniyim anlamadığım dashboard da birikenmi veriyor ay sonunda yoksa her kanalı ayrı ayrı mı ödüyor yardımcı olursanız sevinirim. olayı anlamadım ben..

Dashboardında kac kanal varsa hepsini topluyor panele yansitiyor odeme gununde de toplu gonderiyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana mart ayında kapanan bütün kanallarımın ne kadar ödeme yapılacağına dair 31 mayısta ödemelerinin yapılcağıyla ilgili bilgilendirme mailleri geldi quizden

aynı mail bana geldi tarihe bakmadim hemen paypala girdim :D 05-31 görünce hayal kırıklığı yaşadım :D

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Vede tartışmanın luzumu yok kimanbunlarin dedigi gibi ..

Payment shedule for this month:
PP - April 20-25
WMZ - April 15-20
Bank - April 20-30
Blocked and errors for the previous days (if you applied new payment account)- April 28 - May 5 ( engellenen ve hatalar için önceki gün (yeni ödeme hesabı uyguladıysanız) - 28 Nisan - 5 Mayıs )

arkadaslar dashboardda param gönderildi gösteriyor ama paypala gelen para yok. Sizdede aynı mı?

Lütfen bilgi edinmek için diyorum şimdi bu ay ki kesinleşme öncesi Şubat ayı kapanan kanallar 29 Nisan yazıyordu bugun gelen mail 30 Mayıs Dior ödemeyi neden ötelediler

Lütfen bilgi edinmek için diyorum şimdi kesinleşme öncesi Şubat ayı kapanan kanallar 29 Nisan yazıyordu bugun gelen mail 30 Mayıs Dior ödemeyi neden ötelediler

O bu ayki olmasın yani mart için benm mart için kapanan kanallara o mail geldi bilgi amaçlı kazançları kontrol et bence marttır o

Lütfen bilgi edinmek için diyorum şimdi bu ay ki kesinleşme öncesi Şubat ayı kapanan kanallar 29 Nisan yazıyordu bugun gelen mail 30 Mayıs Dior ödemeyi neden ötelediler

korkutma be abicim herşeyi şubatta kapanan kanalarım bağlamışım tüm hesaplar ona göre bana da öyle bir mail gelmişse o zaman çok kötü :(

korkutma be abicim herşeyi şubatta kapanan kanalarım bağlamışım tüm hesaplar ona göre bana da öyle bir mail gelmişse o zaman çok kötü :(

Çok ciddiyim geçen konuda açmıştım 64$kapanan kanal kazancı bu almam gerekirken quız panelde 87$ olarak gözüküyor terminated olarakta mayısa atmış bütün kapananları

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

O bu ayki olmasın yani mart için benm mart için kapanan kanallara o mail geldi bilgi amaçlı kazançları kontrol et bence marttır o

Paneldeki terminated hepsi 30 Mayıs subat kapananlar

Çok ciddiyim geçen konuda açmıştım 64$kapanan kanal kazancı bu almam gerekirken quız panelde 87$ olarak gözüküyor terminated olarakta mayısa atmış bütün kapananları

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

Paneldeki terminated hepsi 30 Mayıs subat kapananlar

malesef aynısı bana da gelmiş
[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] şöyle bir detay var .. 3 ayin tutarları ertelenmiş diyor.

Son düzenleme:
bende nisan sonu ,normali bu zaten

112bi2o.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri