Aiobu
Yasaklanmış
Bugün tek kanaldan 1000 usd getiren kanalı kesinleşen olsumu acaba? 21 kanalımsan 1 i kesinleşti.
1xxx oldu. birkaç kanalım daha var sadece biri oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün tek kanaldan 1000 usd getiren kanalı kesinleşen olsumu acaba? 21 kanalımsan 1 i kesinleşti.
Açık ve sorunsuz kanalın ertelenmesiyle ilgili mail geçtim quiz'e;
Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at www.join.quizgroup.com and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.
böyle bi yanıt atmışlar. Yardımcı olabilecek bir arkadas var mı?
Açık dediğin kanala giriş yapıp baktınız mı para kazanma devre dışı bırakılmış olmasın ?
Arkadaşlar bir sorum olacak, kanalım flagdan kapatıldı kapatıldığı gün güzel izlenim almıştı daha analytics'e yansımamıştı quiz o günü de öder mi ? Kusura bakmayın bilmiyorum aradım ama bulamadım forumda
Arkadaşlar bir sorum olacak, kanalım flagdan kapatıldı kapatıldığı gün güzel izlenim almıştı daha analytics'e yansımamıştı quiz o günü de öder mi ? Kusura bakmayın bilmiyorum aradım ama bulamadım forumda
Bu başlık keşke ödemeler başlayınca açılsa[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam.
Bum oldu öbür aya alırsan şanslısın.Kanalı sakın silme.3 Ay oldu hala 1 kanaldan ödeme alamadım
Az önce arkadaş alamazsın dedi. o gün 9k izlenim aldım bir videodan bu işte yeniyim kusura bakmayın heyecanlıydım birden kanal kapandı. o 9knın parasını alabilirmiyim yani ?
Yaninda kirmiziyla delayed yazmazsa yatar yazarsa gelecek ay yatarArkadaşlar 1 Nisanda kanalın para kazanması kırmızı oldu videolara dünya engeli geldi.Ama MART kazancı şimdi baktım kesinleşmiş.Ayın 17 sinde yatar mı yoksa mayıs sonu mu yatar yaşayan var mı bu sorunu ?
yanında delayed şeklinde yazmıyorsa alırsın. Eğer delayed yazıyorsa 57 gün sonra alabilirsin.Arkadaşlar 1 Nisanda kanalın para kazanması kırmızı oldu videolara dünya engeli geldi.Ama MART kazancı şimdi baktım kesinleşmiş.Ayın 17 sinde yatar mı yoksa mayıs sonu mu yatar yaşayan var mı bu sorunu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.