QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

delayed yazmıyor şimdi baktım.Martın 27 sinde kapanan bi kanalda delayed yazıyor ödeme yanında ama para kazanması kapananda yazmıyor alırım diyorsunuz yani

delayed yazmıyor şimdi baktım.Martın 27 sinde kapanan bi kanalda delayed yazıyor ödeme yanında ama para kazanması kapananda yazmıyor alırım diyorsunuz yani
B3nim para kapanmasi yasayan kanala delayed yazdilar sizde ne olur bilemem.

57 Gün diye bir şey yok.Tam 3 ay oldu 1 kanalımın içindeki xxx hala ödemediler.3 aydır kesinleşme oluyor fakat bir sonraki ayın sonuna atıyorlar.

ben sadece genel olan birşeyi söyledim. Tabiki sizin alamama gibi durumunuz olabilir. İnş ödemenizi alırsınız

kesinleşip kesinleşmediğine bakacak kadar zamanım yok ona bakcağıma 2 kanal daha açarım hem o dashboardda sıkıntılar var 15-16 civarı webmoney ödemeleri takır takır ödenir paypal olanlarda 25 i civarı biter ödemeleri ama ayın başına kadar sarkadabilir çok şükür hiç paypal bırakmadım.

Paypal pişmanlıK, Webmoney CandıR <3

57 Gün diye bir şey yok.Tam 3 ay oldu 1 kanalımın içindeki xxx hala ödemediler.3 aydır kesinleşme oluyor fakat bir sonraki ayın sonuna atıyorlar.

sevgili dostum bu sorun senin ödeme yönteminden kaynaklanıyor olabilir.
ödeme yöntemi paypal ise webmoney yap.
ben aralıktan beri bekledigim paypal ödemesini webmoney yaptım 2 gün sonra yolladılar

sevgili dostum bu sorun senin ödeme yönteminden kaynaklanıyor olabilir.
ödeme yöntemi paypal ise webmoney yap.
ben aralıktan beri bekledigim paypal ödemesini webmoney yaptım 2 gün sonra yolladılar

Hayır ödeme yöntemimde sorun yok hocam.Aynı yere bağlı 9 kanalımdan ödeme alırken sadece 1 kanalı alamıyorum.Göndermiyorlar.Nedenini de Kanalı kopmple silmeme bağlıyorum.Eğer ödeme aldık dan sonra silseydim sorun olmayacaktı.

Arkadaşlar 1 Nisanda kanalın para kazanması kırmızı oldu videolara dünya engeli geldi.Ama MART kazancı şimdi baktım kesinleşmiş.Ayın 17 sinde yatar mı yoksa mayıs sonu mu yatar yaşayan var mı bu sorunu ?

Yok hocam 57 gün sonra alacaksın o parayı. :) Benim de para kazanması giden kanalım oldu kesinleştiği halde 2 ay sonraya ertelediler ödeme günü.

vgO8Wm.png

Umarım kimse böyle birşeyle karşılaşmaz bunedir yahu.

Hayır ödeme yöntemimde sorun yok hocam.Aynı yere bağlı 9 kanalımdan ödeme alırken sadece 1 kanalı alamıyorum.Göndermiyorlar.Nedenini de Kanalı kopmple silmeme bağlıyorum.Eğer ödeme aldık dan sonra silseydim sorun olmayacaktı.

dostum benim odeme yontemim paypaldı
bu kapalı kanalın bulundugu yerde 7 tane daha kanal vardı aynı dashboardda
ben acıklardan girip odeme yontemini deiştirip webmoney yaptım.
yani tüm dashboarddaki kanallrım webmoney oldu sanıyordum. 2 ay odeme gelmedi kapalı olana
sonra bende kanala giriş yaptım ürüne erişilemiyor dedi alttan itiraz edine tıkladım oraya gmailimi acın kullanmak istiyorum yazdım. gmaili actılar sonra sadece o kanaldan dashboardda girdigimde dashboardda tek o kanal vardı ve odeme yontemi eski paypaldı. oradan ödeme yöntemini deiştirdim webmoney yaptım 2 gün sonra paramı yolladılar.

sende block account yöntemiyle ödeme yntemini webmoney yap ödemeni sorunsuz alırsın.
bundan daha acık nasıl anlatıyım bilemedim.

ödeme yöntemini ana dashboard mailinden girip değiştirsek o dashboarddaki tüm kanallarınki değişmiyomu ? kapanan bi kanalım var her ay terminated kısmında bi sonraki ayın son gününü gösteriyo bi türlü ödüyemediler paypal ödeme yöntemi ondanmı acaba

ödeme yöntemini ana dashboard mailinden girip değiştirsek o dashboarddaki tüm kanallarınki değişmiyomu ? kapanan bi kanalım var her ay terminated kısmında bi sonraki ayın son gününü gösteriyo bi türlü ödüyemediler paypal ödeme yöntemi ondanmı acaba

dostum benim başıma bu olay geldi işte.
ben dashboarddan girip deiştirdim webmoney yaptım. tüm kanallar deişti.
ama kapalı olan kanala gmailden girdigimde tek basına duruyodu ve bu kanal paypal olarak duruyodu. buradan deiştirdim 2 gün sonra webmoneye geldi para.

18 martta eklemiş olduğum kanal neden yansımamış
para kazanma nisan ayında kırmızı oldu ondan mı

benimde tek kanalım var henüz kesinleşmemiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri