Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanında delayed şeklinde yazmıyorsa alırsın. Eğer delayed yazıyorsa 57 gün sonra alabilirsin.
B3nim para kapanmasi yasayan kanala delayed yazdilar sizde ne olur bilemem.delayed yazmıyor şimdi baktım.Martın 27 sinde kapanan bi kanalda delayed yazıyor ödeme yanında ama para kazanması kapananda yazmıyor alırım diyorsunuz yani
57 Gün diye bir şey yok.Tam 3 ay oldu 1 kanalımın içindeki xxx hala ödemediler.3 aydır kesinleşme oluyor fakat bir sonraki ayın sonuna atıyorlar.
57 Gün diye bir şey yok.Tam 3 ay oldu 1 kanalımın içindeki xxx hala ödemediler.3 aydır kesinleşme oluyor fakat bir sonraki ayın sonuna atıyorlar.
sevgili dostum bu sorun senin ödeme yönteminden kaynaklanıyor olabilir.
ödeme yöntemi paypal ise webmoney yap.
ben aralıktan beri bekledigim paypal ödemesini webmoney yaptım 2 gün sonra yolladılar
Arkadaşlar 1 Nisanda kanalın para kazanması kırmızı oldu videolara dünya engeli geldi.Ama MART kazancı şimdi baktım kesinleşmiş.Ayın 17 sinde yatar mı yoksa mayıs sonu mu yatar yaşayan var mı bu sorunu ?
Hayır ödeme yöntemimde sorun yok hocam.Aynı yere bağlı 9 kanalımdan ödeme alırken sadece 1 kanalı alamıyorum.Göndermiyorlar.Nedenini de Kanalı kopmple silmeme bağlıyorum.Eğer ödeme aldık dan sonra silseydim sorun olmayacaktı.
ödeme yöntemini ana dashboard mailinden girip değiştirsek o dashboarddaki tüm kanallarınki değişmiyomu ?
ödeme yöntemini ana dashboard mailinden girip değiştirsek o dashboarddaki tüm kanallarınki değişmiyomu ? kapanan bi kanalım var her ay terminated kısmında bi sonraki ayın son gününü gösteriyo bi türlü ödüyemediler paypal ödeme yöntemi ondanmı acaba
kesinleşmeler yeni başladı daha tam olarak bitmedi. O yüzden yarın tamamlanır diye düşünüyorum.18 martta eklemiş olduğum kanal neden yansımamış
para kazanma nisan ayında kırmızı oldu ondan mı
18 martta eklemiş olduğum kanal neden yansımamış
para kazanma nisan ayında kırmızı oldu ondan mı
kesinleşmeler yeni başladı daha tam olarak bitmedi. O yüzden yarın tamamlanır diye düşünüyorum.
Allah sabır versin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.