QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

Nasil bakiyorduk biz bu payout kismindan kazanclara? Mar 'a mi tiklayacagiz Apr' e mi? Kafam karisti.

Nasil bakiyorduk biz bu payout kismindan kazanclara? Mar 'a mi tiklayacagiz Apr' e mi? Kafam karisti.

mart hocam. mart'a tıkladıgında üsttekiler muhtemelen daha önce ödenenler. yanında ödeme şekli yazar paypalsa paypal maili bankaysa banka ismi. yanında bişey yazmayanlar veya delayed yazanlarda bu ay ki kesinleşenler.

mart hocam. mart'a tıkladıgında üsttekiler muhtemelen daha önce ödenenler. yanında ödeme şekli yazar paypalsa paypal maili bankaysa banka ismi. yanında bişey yazmayanlar veya delayed yazanlarda bu ay ki kesinleşenler.

Valla anlamadim :)

dashboard girince direk para gözüken yere tıklayınca gözüküyor kesinleşmediyse orada feb yazar hala benim kesinleşmedi mesela feb yazıyo

Ödemeler de hangi kanalın kesinleştiği yazıyor. Suan için 3 kanal kesinleşmiş.
Bu arada buzzmyvideos, ödeme yapmıyor. Sakın bu şeref.szlre bulaşmayin. Quiz candır gerisi heyecan.

arkadaşlar garanti ne kadar kesinti yapıyor?

Hocam quiz paranizi ibana oder. Swift islemi icin yani eft kullanilan banka 30 dolar keser.kendi bankaniz ise 6-30 dolar arasi bi kesinti ile dolar hesabinaza yatar. Yani totalde 35-60 dolar arasi banka odemelerinizde kesinti yasarsiniz. Eger ki kazanciniz dolar uzerinden 4 hane ve yukari ise banka.1000 dolar alti ise webmoney oneririm.

arkadaşlar bir iki kanalım kesinleşmişte birçok kanal da hala işlem yok. şuan hepsine tek tek bakmam 3 saat sürüyor sanırım. tam olarak ne zaman kesinleşir, hepsi :( :(

suan bende subat kazancı gözüküyor, sayfayı yeniliyince mart kazancı geliyor. Hemen gidiyor sonra

paniğe gerek yok ayın 15ine alayı yansır

benim 0 gözüküyor hiç kesinleşme olmamış nedense..

Sen adamsin o zaman fatih baba........zengin oldumm :D

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

Haaa bide webmoneyin kesintisi varmidir

panelde gördügün o para oldugu gibi webmoney hesabına geçiyor hocam.sonra onu bankaya çekmek istediginde % 3.8 kesinti uygulanıyor ve $ kuru olarak şu sitedeki sag üstte bulunan Alış kuru baz alınıyor.ben enpara ve iş bankasına çekiyorum,onlarda bu şekilde ama bide taft ile bozum işlemi varmış ki o konuda bilgim yok :)

bende de bi kesinleşme yok beklemedeyim hadi bakalım hayırlısı :)

4 ayrı quız dede yavaştan kesinleşmeler yansıyor hayırlısı inşallah

Hocam quiz paranizi ibana oder. Swift islemi icin yani eft kullanilan banka 30 dolar keser.kendi bankaniz ise 6-30 dolar arasi bi kesinti ile dolar hesabinaza yatar. Yani totalde 35-60 dolar arasi banka odemelerinizde kesinti yasarsiniz. Eger ki kazanciniz dolar uzerinden 4 hane ve yukari ise banka.1000 dolar alti ise webmoney oneririm.

kendi bankanız ise derken hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri