QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

o tarih açık kanal tarihi hocam.. biz şu an 01.03.2015 tarihli ödemeleri alıyoruz zaten.. kapanan için şubat 2015 olmalı :)

Hadı ya , [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam acayıp morallerım sıfır ne dedıgımı de ne yaptıgımı da bılmıyorum , bu hafta ıcı 100 , dun de 80 den fazla kanalım kapanmıs , daha dogrusu bır ıse yaramayan 3 - 4 kanalın dısında hepsı kapanmıs , sıfırlanmısım , bitmişim ... Dunden berı ne moral var , ne kafa yerınde ... :(

Hadı ya , [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam acayıp morallerım sıfır ne dedıgımı de ne yaptıgımı da bılmıyorum , bu hafta ıcı 100 , dun de 80 den fazla kanalım kapanmıs , daha dogrusu bır ıse yaramayan 3 - 4 kanalın dısında hepsı kapanmıs , sıfırlanmısım , bitmişim ... Dunden berı ne moral var , ne kafa yerınde ... :(

Benimde en iyi 3 kanalım arka arkaya kapandı.
Bu ay sıkıntı oldu valla.

hocam gerçekten üzüldüm benzeri başıma geldi biraz yöntem değiştirdim biraz daha dikkatli oldum tekrar düzelttim sizde sakın yılmayın...

bazı kapatma dönemleri var genelde benim ayın 25-30 vurgun geliyor en iyi kanallar gidiyor...

3 aydır açık kanallardan daha çok kapalı kanallardan alıyorum

geçmiş olsun..

Payment for 2015-01-01,2015-02-01,2015-03-01

Böyle açıklama yazıp 40 dolar yollamışlar nedir ki bu?

paypal ödemeleri ne zaman başlar acaba

başlar pazartesi düşmeye

---------- Spam Engelliyici 12:35 ---------- Önceki Mesaj 12:34 ----------

Hadı ya , @Katip hocam acayıp morallerım sıfır ne dedıgımı de ne yaptıgımı da bılmıyorum , bu hafta ıcı 100 , dun de 80 den fazla kanalım kapanmıs , daha dogrusu bır ıse yaramayan 3 - 4 kanalın dısında hepsı kapanmıs , sıfırlanmısım , bitmişim ... Dunden berı ne moral var , ne kafa yerınde ... :(

Artık çok kanal çalışmanın bi mantığını görmüyorum,az öz çalışmak lazım kapanmalar bitmeyecek bu şekilde çalışmaya alışmak lazım

geçen ay paypal 20'sinde yatmıştı bu ayda muhtemelen aynı tarihte olur.

hiç banka tanımlı olup ödeme alan yokmu bu ay. web money görüom. sürekli. ben banka tanımlı ama ödemem hala gelmedi.

banka en son ödenir 20 sinden sonra başlar

saol kardeş bende şöyle bi durum var
ilk quizi açınca march ..$ yazıor ona tıkladıgımda ise april sekmesinde INITAL BALANCE: 0 diyor march sekmesinde ise tutarlar yazıo.. bu şekildemi oluo bankaya yatınca ekranlar. ilk defa banka ödemesi alacaımda ondan sordum

Arkadaşlar şubat kapananları ile ilgili mail bildirimi alanlar var mı ?

Bana mart ayında kapanan bütün kanallarımın ne kadar ödeme yapılacağına dair 31 mayısta ödemelerinin yapılcağıyla ilgili bilgilendirme mailleri geldi quizden

Mart kapananlar 31 Mayıs tarihinde yapılacak diye mail geldi..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri