Gece paypal 4x$ gelmiş kapanan kanalın 01.03.2014 yazıyor acıklamada ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gece paypal 4x$ gelmiş kapanan kanalın 01.03.2014 yazıyor acıklamada ...
o tarih açık kanal tarihi hocam.. biz şu an 01.03.2015 tarihli ödemeleri alıyoruz zaten.. kapanan için şubat 2015 olmalı![]()
Hadı ya , [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam acayıp morallerım sıfır ne dedıgımı de ne yaptıgımı da bılmıyorum , bu hafta ıcı 100 , dun de 80 den fazla kanalım kapanmıs , daha dogrusu bır ıse yaramayan 3 - 4 kanalın dısında hepsı kapanmıs , sıfırlanmısım , bitmişim ... Dunden berı ne moral var , ne kafa yerınde ...![]()
Hadı ya , [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam acayıp morallerım sıfır ne dedıgımı de ne yaptıgımı da bılmıyorum , bu hafta ıcı 100 , dun de 80 den fazla kanalım kapanmıs , daha dogrusu bır ıse yaramayan 3 - 4 kanalın dısında hepsı kapanmıs , sıfırlanmısım , bitmişim ... Dunden berı ne moral var , ne kafa yerınde ...![]()
paypal ödemeleri ne zaman başlar acaba
Hadı ya , @Katip hocam acayıp morallerım sıfır ne dedıgımı de ne yaptıgımı da bılmıyorum , bu hafta ıcı 100 , dun de 80 den fazla kanalım kapanmıs , daha dogrusu bır ıse yaramayan 3 - 4 kanalın dısında hepsı kapanmıs , sıfırlanmısım , bitmişim ... Dunden berı ne moral var , ne kafa yerınde ...![]()
hiç banka tanımlı olup ödeme alan yokmu bu ay. web money görüom. sürekli. ben banka tanımlı ama ödemem hala gelmedi.
Payment for 2015-01-01,2015-02-01,2015-03-01
Böyle açıklama yazıp 40 dolar yollamışlar nedir ki bu?
banka en son ödenir 20 sinden sonra başlar
Arkadaşlar şubat kapananları ile ilgili mail bildirimi alanlar var mı ?
hiç banka tanımlı olup ödeme alan yokmu bu ay. web money görüom. sürekli. ben banka tanımlı ama ödemem hala gelmedi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.