QuizGroup Mayıs Kazançları Haziran Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Greetings,

A transfer to your account in the amount of xxx.22 USD will be made on 2015-07-31. Reason: your channel has been terminated.

benim kanal 11i gecesi kapanmıştı acaba bu ay mı ödücekler kesinleşmiş ve inboxa su tarihte ödencek diye bişey gelmemiş normal kesinleşmiş :D

Greetings,

A transfer to your account in the amount of xxx.22 USD will be made on 2015-07-31. Reason: your channel has been terminated.

Herşeyde buraya yazılmazki anlam veremiyorum :) İlk defa çalışıyorsan quizle eywallah ancak bunu ben hiç ingilizce bilmezken anlayabiliyorum. Kapanan kanalın şu miktarını 7 ayın 31'inde alacaksın demiş.
Kazanç paylaşımıda yasak.
Google translate aç :)
https://translate.google.com.tr

Son düzenleme:
kazanç gösterimi yasak xx dahi olsa orayı editle

artık xxxxxx şeklinde paylaşımlar da mı yasaklandı. ben de diyorum millet neden patır patır banlanıyor :) bu arada hala bir çok kanalım kesinleşmedi hatta bu seferki kesinleşmeler bayağı yavaş gidiyor diyebilirim. kapalı kanalları panelde çıkarmazlarsa iş daha da zorlaşacak gibi

Yahu bu kazanç gösterimine niye bu kadar kafayı takıyor herkes? Gösterse ne oluuur, göstermese ne oluur? Forumun saçma bir tabusu olmaya başladı bu durum.

benim panlde 0 $ gösteriyor :D olursa xx bir rakam, çok ama çok küçük olucak bakalım :D 3 ayın sonundan :P 1 hafta çalışıp bıraktığım kanaldan ne olucak.

alan arkadaşların güzel günlerde kullanmaları dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri