Kapanmayan bütün kanallarim kesinlesti 2 ay once bir kanalim gitmişti Haziran ayinda ödeme yapilacak diye mesaj gelmisti bi o kesinlesmedi , kanali kapanipta kesinlesmeyen ben gibi arkadas varmi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapanmayan bütün kanallarim kesinlesti 2 ay once bir kanalim gitmişti Haziran ayinda ödeme yapilacak diye mesaj gelmisti bi o kesinlesmedi , kanali kapanipta kesinlesmeyen ben gibi arkadas varmi ?
Arkadaşlar soru ve sorunlarınızı Quiz konusuna yazın, bu konu ödeme konusu, bunun dışında tartışmaları bu konu da yapmayalım, bu bir uyarıdır aksi takdirde 1 (Bir) gün süre ile ban atılacaktır..
Örneğin; ödeme geldi (web money, paypal vs..)
Saat : 12:45,
Tutar: xx hane
wmz gelmedi rez.
Webmoney ödemeleri yarın başlayacak. Life yetkilisi quiz başlığında söyledi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.