QuizGroup Mayıs Kazançları Haziran Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapanmayan bütün kanallarim kesinlesti 2 ay once bir kanalim gitmişti Haziran ayinda ödeme yapilacak diye mesaj gelmisti bi o kesinlesmedi , kanali kapanipta kesinlesmeyen ben gibi arkadas varmi ?

Kapanmayan bütün kanallarim kesinlesti 2 ay once bir kanalim gitmişti Haziran ayinda ödeme yapilacak diye mesaj gelmisti bi o kesinlesmedi , kanali kapanipta kesinlesmeyen ben gibi arkadas varmi ?

2 ay önce kapanan kanalınız sanırım nisan ayı içerisinde kapandı, o yüzden kesinleşmemiştir, çünkü nisan ayı ödemesini bu ay sonu alacaksınız. mayıs ayı da zaten ödeme yok.

gecen ay kesinleşmiştir o dashboardda payment sekmesinden april a bakın orada tutar yer alır

malesef gecen ay kesinlesmedi , bu ayda butun kanallar kesinlesti nisan ayinda kapanan kanal kesinlesmedi

Şu konuyu uplamayın artık [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bi ilgilensen..

Allaha Şükür tüm Kanallarımın Ödemesi kesinleşmiş,umarım halen bekleyen arkadaşlarımında işleme girer konuyu çok takip edemedim sadece sıkıntısız yapıldığını söylemek amaçlı yazıyorum. İyi Forumlar

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; kardeşim ban dan anlıyor bazıları lütfen yardımcı ol ban isteyenlere

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam aynen , yeter atrtik kazanc ve odeme geldi diye bildiren arkadaslardan haric yazanlara bi alaka gosterin lutfen artik ....

Arkadaşlar soru ve sorunlarınızı Quiz konusuna yazın, bu konu ödeme konusu, bunun dışında tartışmaları bu konu da yapmayalım, bu bir uyarıdır aksi takdirde 1 (Bir) gün süre ile ban atılacaktır..

Örneğin; ödeme geldi (web money, paypal vs..)
Saat : 12:45,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar soru ve sorunlarınızı Quiz konusuna yazın, bu konu ödeme konusu, bunun dışında tartışmaları bu konu da yapmayalım, bu bir uyarıdır aksi takdirde 1 (Bir) gün süre ile ban atılacaktır..

Tutar: xx hane

Hocam dün x hane kesinleşti dedim 1 gün ban yedim şimdi ödeme gelince x hane geldi dediğimizde ban yeme ihtimali yok mu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
garanti bankası çok az hane saçma sapan birşey geldi
beklediğim ve kesinleşenle alakası yok

kazanç paylaşımı yasaktır. ///

Edit:...............
Hocam hane kaldır yasak cunku ban lanirsin

beklemedigim hangi kanalin ne parasi bilmiyorum banka geldi kuveyt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri