Merhaba hocam,
ben zamanında siteme webmoney entegre etmek istemiştim. Fakat webmoney bana her çekim maksimum 2000 usd olabilir demişti. Ben günde 5k üstü webmoney gelirine sahipsem ne olucak demiştim. Paran içeride kalır demişlerdi. Hergün hergün bankama transferle uğraşamayacağım için sistememime webmoney entegre etmemiştim. Bu nedenle hocam malesef bende webmoney yok. Türkiyede zaten webmoney malesef hiç kullanılmıyor. Zaten partnerlar olmasa webmoneyi bilen başka türkde olmazdı. Webmoneyin türkiye personeli var. Onunla görüşmeni öneririm. Sonuçta o para senin paran ve sana bir yol göstermek zorundalar.
Şahsen ben ne yapardım?
1) Paraya ihtiyacım varsa ebay gibi uluslararası bir siteden değerli bir ürün alırdım webmoney ile türkiyeye gelince gittigidiyordan satar %10 zararıma kabullenirdim.
2) Paraya ihtiyacım yoksa zaten bir eşyaya ihtiyacım her zaman vardır. Gider ebay gibi uluslararası siteden bir ürün alırdım.
önerileriniz için teşekkürler hocam ihtiyaç duyduğum ürünleri alıcam sürekli yoğunluk var yeterli destek alamıyorum ve hep farklı kişilerle muhattap olduğumdan her seferinden başa dönüyoruz geçici olarak sizin entegre etmeniz mümkünmü peki