QuizGroup Mayıs Kazançları Haziran Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вαттυѕαу;1035401' Alıntı:
Arkadaşlar bende banlamak istemiyorum defalarca yazıyoruz kazanç paylaşımı yasak diye . Ama yazdıkca banlancaksınız . 2 3 Kişiyi banlayıp yeter bu kadar banlamayalım diye birşey yok , Diğer arkadaşlara haksızlık olur . Lütfen..
e banlama sende mod adamlar kazandıgı aylıgı yazarken bişi yok burda 1 haftadır sıkıntı ceken insanlar yazmıs bumu yasak

Tum kanallarda acik kapali hepsinde 7. Ayin 31 i yaziyor degil mi ?

Telefondan gönderildi.

sen öyle diyince bende merak ettim baktım kapanan kanallar orda gösteriyo toplamda ne kadar ettiğinde yazıyo 2015 - 07 - 31 ödeme tarihi olarak belirlemişler ama henüz ne anasayfada nede ödemeler bölümünde hiçbişey kesinleşmedi hala geçen ayın ödemesi görünüyo orda :D hadi hayırlısı bakalm :D

7 ay yazıyor bendede

ilginç olan kesinleşmeler yansımadan kapananlardan ne kadar alacaığmızı inboxa atmışlar..

Quize mesaj atmışdım ödemelerle ilgili şöyle bir cevap vermişler..Kapanan açık tüm kanalların parası ödenecek her zamanki gibi. kapanan kanallar 2 ay sonra ödenecektir. her ne olursa olsun net bir cevap almadan hiç bir zaman panik yapmağa gerek yok arkadaşlar. herkese bol kazanclar :)

Greetings,

Payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is:
$5 or more, if your payment method is PayPal;
$1 or more, if your payment method is WMZ.
Payments to you can be sent by QuizGroup to your bank account, provided that your monthly earned balance is $100 or more.

You can change your payment method (or some details). To change your payment method/details please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard before the 10th day of the month. Example: New payment method/details will be applied in October if you make changes before the 10th of October. If you change payment method/details on the 10th of October or later, new payment method/details will be applied in November.

The payments come between the 20th and 27th of each month. When you have more than one channel or your monthly earned balance is more than $5000, payments to you can be sent on different days. Example: The payment for May reporting period will be made on 20th – 27th June.

Please keep in mind, the payment shall be sent in 60 days after the end of the month, when your channel has been terminated. Example: The payment for June will be made after the 30th of August.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Merhaba dostum, ben kapanan kanalların önümüzdeki ayki durumuyla ilgili endişe duyuyorum, bu mail ne zaman geldi acaba sana?

e banlama sende mod adamlar kazandıgı aylıgı yazarken bişi yok burda 1 haftadır sıkıntı ceken insanlar yazmıs bumu yasak

arkadaşın banlanma nedenini içeren fotoya baktım elbette hiç etik değil, normal şartlarda muhattab dahi alınmaması gereken sözler ancak, forum dışı olayların forumu etkilememesi gerektiğini düşünüyorum. skypeden yazarsa skypeden engellenir forumdan degil, tabi bu benim görüşüm.

ayrıca kesinleşmeler başlamış, yıllardır ayakta duran kanallarım kesinleşmemiş daha sadece 1 tane kesinleşme görüyorum, son 2 gündür forumu takip ediyordum herkes de büyük bi stres vardı umarım herkes bi nebze olsun rahatlamıştır.

hepinize şimdiden hayırlı olsun. ara ara kontrol edicem kesinleşmem tamamlandığında tekrar yazarız. bilgi olsun arada.

Yahu haziranda kapanmis kanali haziram ayinda almam gerekmiyor mu sonucta mayista kazanmis haziranda kapanmis mayis kazanci yatmasi gerek ?

Telefondan gönderildi.

arkadaşın banlanma nedenini içeren fotoya baktım elbette hiç etik değil, normal şartlarda muhattab dahi alınmaması gereken sözler ancak, forum dışı olayların forumu etkilememesi gerektiğini düşünüyorum. skypeden yazarsa skypeden engellenir forumdan degil, tabi bu benim görüşüm.

ayrıca kesinleşmeler başlamış, yıllardır ayakta duran kanallarım kesinleşmemiş daha sadece 1 tane kesinleşme görüyorum, son 2 gündür forumu takip ediyordum herkes de büyük bi stres vardı umarım herkes bi nebze olsun rahatlamıştır.

hepinize şimdiden hayırlı olsun. ara ara kontrol edicem kesinleşmem tamamlandığında tekrar yazarız. bilgi olsun arada.

sınırsız banlanmayı hak edecek bir şey yapmamış bence de, moderatör hiyerarşisi bu şekilde olmamalı. yeni bir üye kazanç paylaşımının yasak olduğunu bilemeyebilir.

Yanlışınız var , başka bişi için 3 gün banladım , O konuşmadan sonra sınırsıza çevirdim , Lütfen hakkımı yemeyin :)

вαттυѕαу;1035426' Alıntı:
Yanlışınız var , başka bişi için 3 gün banladım , O konuşmadan sonra sınırsıza çevirdim , Lütfen hakkımı yemeyin :)

evet sende haklısın ama bı arkadasın dedıgı gıbı herkes gergın malesef,malum ben suan gecımımı sadece bu ısten gecınıyorum,bazen ınsan yanlıs anlasıla bılıyor,yıne sen bılırsın ama sınırsız banını kaldırman benı mutlu eder,ınan arkadası tanımıyorum bile

вαттυѕαу;1035426' Alıntı:

yok yok estafurullah, hak olayı olarak anlaşılmak istemem, ben sadece o fotoyu gördüm düşüncemi paylaşayım dedim:)

bu iş ülkenin genç nüfus'unun cogunu sinir stres hastası yaptı:) ödeme zamanlarında degil 1-2 gün 1-2 dakika bile aksama , sorun olsa hemen delleniyorlar, karşılarına gelene sataşıyorlar.:) bazen anlamak lazım.

konu dışı oldu mesaj kusura bakmayın.:) ayrıca dipnot: şu ülkede senin gibi caydırıcı 10 hakim olsa ne katili kalır ne tecavüzcüsü:):)
[ gönül almak amaçlı yazılmıştır:)]

ilginç olan kesinleşmeler yansımadan kapananlardan ne kadar alacaığmızı inboxa atmışlar..

hocam kapanan kanalda ki kazancımın 10/1'ni ödüyorlar nerdeyse tamamını ödemeyecekler mi artık yoksa sadece mayıs ayının ki mi bu haziranda ki dahil değil mi

yok yok estafurullah, hak olayı olarak anlaşılmak istemem, ben sadece o fotoyu gördüm düşüncemi paylaşayım dedim:)

bu iş ülkenin genç nüfus'unun cogunu sinir stres hastası yaptı:) ödeme zamanlarında degil 1-2 gün 1-2 dakika bile aksama , sorun olsa hemen delleniyorlar, karşılarına gelene sataşıyorlar.:) bazen anlamak lazım.

konu dışı oldu mesaj kusura bakmayın.:) ayrıca dipnot: şu ülkede senin gibi caydırıcı 10 hakim olsa ne katili kalır ne tecavüzcüsü:):)

bızde banlanmayalım hesabı :)

evet sende haklısın ama bı arkadasın dedıgı gıbı herkes gergın malesef,malum ben suan gecımımı sadece bu ısten gecınıyorum,bazen ınsan yanlıs anlasıla bılıyor,yıne sen bılırsın ama sınırsız banını kaldırman benı mutlu eder,ınan arkadası tanımıyorum bile

Peki arkadaşlar sizin hatrınıza sınırsızı kaldırıyorum , benim kişisel bi derdim yok , Sizin dediginiz gibi gerginligine bırakıp 2 haftaya düşürüyorum , Lütfen quiz konusunu daha dagıtmayalım iyi forumlar :)

hocam kapanan kanalda ki kazancımın 10/1'ni ödüyorlar nerdeyse tamamını ödemeyecekler mi artık yoksa sadece mayıs ayının ki mi bu haziranda ki dahil değil mi

bugün kesinleşenler mayıs ayı kazanclarıdır, haziran kazançları temmuz ayında kesinleşir:)

вαттυѕαу;1035435' Alıntı:
Peki arkadaşlar sizin hatrınıza sınırsızı kaldırıyorum , benim kişisel bi derdim yok , Sizin dediginiz gibi gerginligine bırakıp 2 haftaya düşürüyorum , Lütfen quiz konusunu daha dagıtmayalım iyi forumlar :)

allah razı olsun ınan en guzel arkadaslıklar boyle baslıyo,duygulandırdın benı,ölümlü dunya bosver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri