QuizGroup Mayıs Kazançları Haziran Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, 2 ay önce quiz herkese ödeme yapmış ve bana 10 gün geçmemesine rağmen yapmamıştı. Mail atmıştım o anda gönderdiklerini söylediler ve ertesi gün gelmişti.

Aynı durumu bu ay yine yaşamıştım. Dün quize bir mail attım ödemem neden gelmiyor diye. Bana inceleyip yetkili departman dönücek demişti. Bugün öğlene doğru yetkili değartman bugün ödüyeceklerini söylediler ve akiam üstü garanti bankası hesabıma geldi. quize attığım mail

mail adresi : [email protected]

konu : Payment Problem
I have a problem for payment. I am waiting to earn money for open channels in May 2015.
When you can a pay a my money?
please you can check a dasboard.
Dasboard mail is [email protected]

Best Regards
İsim Soyisim

sen bu kadar işe nası yetişiyosun anlamıyorum :D birde ailen var,videoyap,byf,kanalalsat,quizdi adsenseydi. senin 1 gün kaç saat ? :D

Dear Partners,

We have noticed that more and more FAKE LINKS on QuizGroup started appearing on the web. Please pay attention you click the real QuizGroup link. There is one and the only right link:https://join.quizgroup.com

All other links do not belong QuizGroup!!! Other links are created to steal your passwords and money!

You should avoid the following addresses:
http://join-quizgroup.rhcloud.com/
Laptop Records <[email protected]>

All of them will bring you on the fake resources.

Please be carefull and double check the link you're using to sign in! Keep in mind, we have no any representatives and subnetworks. We work with our partners DIRECTLY!

Best regards,
The QuizGroup Team

sen bu kadar işe nası yetişiyosun anlamıyorum :D birde ailen var,videoyap,byf,kanalalsat,quizdi adsenseydi. senin 1 gün kaç saat ? :D

Videoyap 12 saat cicarı
kanalalsat 10 dk civarı(desteği yok tam otomatik)
Bfy 3 saat(desteği yok ama iade edilen kanallar benim. Günde 100 civarı kanal iade oluyor. Bende hergün bakıp 20k üstü hitte ulaşanları eğer değerli videosu ünlem verirse quize, vermezse adsenseye bağlıyorum)
Günün kalan vakti ise yazılıma gidiyor:)

En zevklisi ise yazılım geliştirmek:) Heleki birde yeni bir yazılım dili öğreniyorsan çok keyifli. Bu ay firefox eklentisi. Şimdi ise ios ve andorid kanal takip uygulaması(videoyap üyelerine ücretsiz) yapıyorum:) Hafta sonu ise windows vds satışı başlıyor.

Ama işin püf noktası ben herşeyi otomatik alan, satan sistemler yaptığım için yetişebiliyorum. Yoksa vakit kalmaz aykut hocam.

Neredeyse 3 yıldır videoyap var. Hergün yatakdan kalkarken kendime şunu diyorum. Kazanmak için kazandırmalıyım. Kazandırmak içinde işimi aksatmamalıyım.

Aslında ben neredeyse hiçbirşeyi boşa yapmam. Para odaklı birisiyim. Bir önceki mesajımdaki kişi bazı kişilerin parasını almaya yarayacak, ve işi bırakmayacak. Buda kazandır, kazan poltikima uyuyor:)

Dear Partners,

We have noticed that more and more FAKE LINKS on QuizGroup started appearing on the web. Please pay attention you click the real QuizGroup link. There is one and the only right link:https://join.quizgroup.com

All other links do not belong QuizGroup!!! Other links are created to steal your passwords and money!

You should avoid the following addresses:
http://join-quizgroup.rhcloud.com/
Laptop Records <[email protected]>

All of them will bring you on the fake resources.

Please be carefull and double check the link you're using to sign in! Keep in mind, we have no any representatives and subnetworks. We work with our partners DIRECTLY!

Best regards,
The QuizGroup Team

Herkese attılar o maili. Bir grup kişi mail atarak bir site veriyormuş mail bilgilerini girmeden site adresine dikkat edin diyorlar

ufak bir ödeme daha gelmiş quiz taksit taksit yolluyor heralde

banka ödemesi ayın 24'ünde gelmiş darısı sizin başınıza

Arkadaşlar, 2 ay önce quiz herkese ödeme yapmış ve bana 10 gün geçmemesine rağmen yapmamıştı. Mail atmıştım o anda gönderdiklerini söylediler ve ertesi gün gelmişti.

Aynı durumu bu ay yine yaşamıştım. Dün quize bir mail attım ödemem neden gelmiyor diye. Bana inceleyip yetkili departman dönücek demişti. Bugün öğlene doğru yetkili değartman bugün ödüyeceklerini söylediler ve akiam üstü garanti bankası hesabıma geldi. quize attığım mail

I have a problem for payment. I am waiting to earn money for open channels in May 2015.

Best Regards
İsim Soyisim

Hocam mail atmislarmi su kadar miktar gecioz vs die gelmeden once yoksa mail gelmedimi

Hocam mail atmislarmi su kadar miktar gecioz vs die gelmeden once yoksa mail gelmedimi

Miktar belirtmiyorlar. Benim maiime karşılık, aşağıdaki şekilde maillerini attılar. (Mesajımı ilk defa görüyorsanız ve benim mailimi merak ediyorsanız 2 sayfa önceki posta bakabilirsiniz.)

EY1rQB.png

Son düzenleme:
ilk defa bu kadar geç paypal ödemelerini yapacaklar sanırım :D 4 haneli ödeme alan var mı arkadaşlar?

bir miktar paypal odeme gelmıs bana da.

ek olarak: @Web_Scripti hocam buyuk olasılıkla emaıle 2 defa cevap atmıslardır o yuzden arka arkaya dusmustur o. tam mıktar belırtılmesı gereken yerde 3 nokta var ya oraya bas altında cıkacaktır.

Son düzenleme:
bir miktar paypal odeme gelmıs bana da.

ek olarak: @Web_Scripti hocam buyuk olasılıkla emaıle 2 defa cevap atmıslardır o yuzden arka arkaya dusmustur o. tam mıktar belırtılmesı gereken yerde 3 nokta var ya oraya bas altında cıkacaktır.

Merhaba hocam,

benim ödememle alakalı bir derdim kalmadıki. Arkadaş sadece merakdan gelen cevapda ödeme rakamı belirtmişler mi demiş.

... basılan yerde benim attığım mail yazmaktadır. Bu mail 3 aşamalıdır. benim attığım mail. onların resimde gördüğünüz gibi ilk maili. en son olanda ödüyecez demeleridir.

Sizin dediğiniz mail ödeme yapılınca gönderdikleri otomatik mesaj mailidir. O mail bu şekilde elle yazılmaz. Sistemlerinden ödendi butonlarına bastıklarında gelen ödeme mailidir. Bana yazdıkları mail otomatik mail değil, bir program tarafından değil elleriyle yazılmış maildir.

Edit: Zaten aynı mail altına gelemez çünkü bana gelen cevaplar [email protected] dan gelmiş. Dediğiniz şu miktarda ödeme gönderildi maili [email protected] gibi mailler tarafından gönderilmektedir.

Miktar belirtmiyorlar. Benim maiime karşılık, aşağıdaki şekilde maillerini attılar. (Mesajımı ilk defa görüyorsanız ve benim mailimi merak ediyorsanız 2 sayfa önceki posta bakabilirsiniz.)

EY1rQB.png

Gordum onceki mesajinizi hocam ondan sordum bana hala yatmamis para.. bide benim nisan kazancida icerde halen.. banka hesap adini yanlis girmisim yatmamisti para dediginiz maili atip april and may 2015 dedim gonderdim ayni formatta insallah yatar hafta sonuna girmeden..

Best Regards
İsim Soyisim

Paylaşım için teşekkürler. Ayrıca android kanal takip uygulamasınıda sabırsızlıkla bekleyenlerdenim :) İyi çalışmalar başarılar diliyorum.

Greetings,

The payment will be sent in 3 business days.

Best regards,
The QuizGroup Team

Otomatik mesajmıdır arkadaşlar bu sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri