Gec bu isleri evladim sen. O konuda neden aciklamadigimi zaten soyledim, forumda bilen biliyor isteyenlere yardim edip etmedigimi. Sen gibi daha onceden banlanip farkli nickle gelip eski nickimi saklamiyorum en azindan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme seçenekleri; PayPal ve Webmoney.. 20 sinde aldığımız ödeme PayPal olaraktır.
Şansa bak 4 kanal vardı onlarada davet gelmiş bende hepsini kabul ettim bu partner iyidir inşallah.
Merhaba, QuizGroup Mart ayı ödemesini ilk önce alan yazsın bakalım
Geçen ay 20 sinde ödemişti sevinmiştim, bu ay kazanç yüksek olunca incelemeye aldırlar sanırım daha ödememi yapmadılar![]()
Partnerin Banka hesaplarına ödeme yapma gibi projesi var mı hocam? Yoksa full paypal mı olacak?
Şansa bak 4 kanal vardı onlarada davet gelmiş bende hepsini kabul ettim bu partner iyidir inşallah.
Dostlarım QuizGroup ödemelerinden bir haber var mı. Benim Quiz deki kanalım bir hafta önce kapandı umarım ödemeyi alabilirim. Çünkü bu paraya çok ihtiyacım var.
Dostlarım QuizGroup ödemelerinden bir haber var mı. Benim Quiz deki kanalım bir hafta önce kapandı umarım ödemeyi alabilirim. Çünkü bu paraya çok ihtiyacım var.
bnmde kapandı umarım bende alırım . ödemelerden hala haber yok sanırım
4 haneli ödeme alan oldu mu?
4 haneli ödeme alan oldu mu?
Sayılır hocamsayılır mı bilmem 1027 dolar ödememi yapmışlar...
merhaba arkadaşlar. ödeme alanlara hayırlı uğurlı olsun. quiz networkun alt limiti varmıdır? net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. forumda arastırdım alt limitle alakalı kesin bir bilgi yok. alt limit varsa boşuna beklemeyelim bu ay![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.