QuizGroup Network Mart Ödemeleri

Gec bu isleri evladim sen. O konuda neden aciklamadigimi zaten soyledim, forumda bilen biliyor isteyenlere yardim edip etmedigimi. Sen gibi daha onceden banlanip farkli nickle gelip eski nickimi saklamiyorum en azindan.

size yanlış gelen bir mesaja forumda cevap yazınca sizde aynı durumda kalıyorsunuz...
şikayet et butonunu kullanmanız yeterli,yoksa karşılıklı cevap yarışına giren de ceza alabilir.

Merhaba, QuizGroup Mart ayı ödemesini ilk önce alan yazsın bakalım :)

Geçen ay 20 sinde ödemişti sevinmiştim, bu ay kazanç yüksek olunca incelemeye aldırlar sanırım daha ödememi yapmadılar :)

Partnerin Banka hesaplarına ödeme yapma gibi projesi var mı hocam? Yoksa full paypal mı olacak?

Partnerin Banka hesaplarına ödeme yapma gibi projesi var mı hocam? Yoksa full paypal mı olacak?

banka ödemesi alınabilir mi diye baya bir araştırdım ama maalesef öyle bir projeleri yok, şu paypalın yüksek kesintilerinden kurtulmak istiyorum, ayda minimum 500TL paypal kesintisi oluyor, şimdilik banka ödemesi ile ilgili bir projelerine rastlamadım maalesef. :(

yanlış bilgi olmaması açısından, aslında quizgroup un banka ödemesi var ama sanırım türkiye ye ödemesi yok. facebook taki hesaplarından baktığımızda bank transfer seçeneğini görebiliyoruz.

Şansa bak 4 kanal vardı onlarada davet gelmiş bende hepsini kabul ettim bu partner iyidir inşallah.

ozaman sizde aramıza hoş geldiniz :)

Dostlarım QuizGroup ödemelerinden bir haber var mı. Benim Quiz deki kanalım bir hafta önce kapandı umarım ödemeyi alabilirim. Çünkü bu paraya çok ihtiyacım var.

ödemem gelmiş paypal hesabıma, bugün 23 nisan neşe doluyor insan :D

Spamdan kapanan kanalıma ödeme yapılmış.Teşekkürler Quiz : )

QuizGroup ödemeleri yaptı ve 23 nisanda sevince boğdu :) teşekkürler QuizGroup :) bu arada tarihi en eski olan kanalımın ödemesi gelmiş, diğer kanallarımın daha gelmemiş, ödeme bekleyen arkadaşlar haberiniz olsun :)

merhaba arkadaşlar. ödeme alanlara hayırlı uğurlı olsun. quiz networkun alt limiti varmıdır? net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. forumda arastırdım alt limitle alakalı kesin bir bilgi yok. alt limit varsa boşuna beklemeyelim bu ay:)

merhaba arkadaşlar. ödeme alanlara hayırlı uğurlı olsun. quiz networkun alt limiti varmıdır? net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. forumda arastırdım alt limitle alakalı kesin bir bilgi yok. alt limit varsa boşuna beklemeyelim bu ay:)

Sanırsam 5$

Bir umut girdim paypala ama telifden kapanan kanalin odemesi gelmemis .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri