QuizGroup Network Mart Ödemeleri

[MENTION=4429]rozetmen[/MENTION] mayıs 20 25 civarı bende bekliyorum kanal kapandı :D %kac keserek verdiler hocam size? 3k dolar civarı para var kapandı kanal

babanında babası ya ilk eksik gonderdiler sonra mail attım hemen hallettiler.

Burda bu konuyu açıp bu Ouiz hakkında bizi bilgilendiren DeviLLe hocama teşekkürler adamsın walla.

Quiz ertesi ay şeklinde ödüyor değil mi adsense gibi.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

quizgroup-network patnerlige geçen ay 20 sinden sonra başladım. (1 adet Özgün kanalımı) ekledim

Dünde bi normal kanalım için başvurdum onuda kabul ettiler.

Yeni olduğum için kafamda soru işaretleri var , yardımcı olurmusun.

1) Paypal hesabımı bağladım (Ödeme adsense gibi her ayın 23 demi ödüyor) ------ Yorumlarda adsense gibi ödeme yapıyor diye okumuştum

1PoGND.png

38VpA4.png

BXdyv9.png

7mLy7v.png

bunların hakkında bilgi verebilirmisin

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

quizgroup-network patnerlige geçen ay 20 sinden sonra başladım. (1 adet Özgün kanalımı) ekledim

Dünde bi normal kanalım için başvurdum onuda kabul ettiler.

Yeni olduğum için kafamda soru işaretleri var , yardımcı olurmusun.

1) Paypal hesabımı bağladım (Ödeme adsense gibi her ayın 23 demi ödüyor) ------ Yorumlarda adsense gibi ödeme yapıyor diye okumuştum

1PoGND.png

38VpA4.png

BXdyv9.png

7mLy7v.png

bunların hakkında bilgi verebilirmisin

Merhaba, öncelikle partnerliğin hayırlı uğurlu olsun...

1. Ödemeler her ayın 20 si ile en geç olarak 30u arasında tamamlanmış olur.

2. 1 ve 2. resimdeki ayarlar, dünya genelinde videolarının para kazanmaya açık olup olmayacağı ile ilgili. istersen sadece belirlediğin ülkelerde videolarını yayınlarsın. kazanmak için genel olarak "monetize in all countries" seçeneğinde olmasında fayda var.

3. 3. ve 4. resimdekiler eğer size ait bir film var ise telifiyle vs. buraya bilgilerini girdikten sonra yayına alabilirsiniz.

Bu partnere bir türlü kabul ettiremedim kendimi

bunu nasıl yapacağımı söyleyen örnek başlangıç videoları gösterecek bir arkadaş varmı

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] cümlemize hayırlı olsun sagol deville kardeşim :)

[MENTION=9438]bysasa[/MENTION]

Tamamen biri özgün kanalımla başvurdum 100 küsür abonesi vardı 24 saat içinde kabul ettiler.

dün başvurmuş olduğum kanalı ise 12 saat içinde kabul ettiler. 18 abonem ve 2-3 bın izlenim vardı kanalda

biraz abone birazda izlenim oldumu kabul ederler hemen belki,

şuda olabilir benim özgün hesabımla ile başvurdum onu referans olarakmı gördü kabul etti anlamadım ama kabul etmiş :)

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] cümlemize hayırlı olsun sagol deville kardeşim :)

[MENTION=9438]bysasa[/MENTION]

Tamamen biri özgün kanalımla başvurdum 100 küsür abonesi vardı 24 saat içinde kabul ettiler.

dün başvurmuş olduğum kanalı ise 12 saat içinde kabul ettiler. 18 abonem ve 2-3 bın izlenim vardı kanalda

biraz abone birazda izlenim oldumu kabul ederler hemen belki,

şuda olabilir benim özgün hesabımla ile başvurdum onu referans olarakmı gördü kabul etti anlamadım ama kabul etmiş :)

Quiz kayit sistemi artik otomatik. Davetiyeyi gonderdigin an otomatik geliyor zaten, onun icinde 1k izlenim yeterli. Ama 2 gun icinde atiyorlar genelde kanali. Sen ne sebeple 12 saat bekledin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri