QuizGroup Network Referans sistemi Hk.

Doctor

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;

QuizGroup network referans linki ile kesintileri % 10 a kadar indirebileceğini biliyoruz, fakat bu sistemi deneyen var mı ?

Soru 1: 1 refli üyelik ile ne kadar kesinti oranı azalıyor,
Soru 2: Kazançlar refli üye sayısına bağlı olarak %100 de olabiliyor mu

Eğer henüz partner olmayan arkadaş varsa giriş için ;
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

refsiz link: http://join.quizgroup.com

Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, bol kazançlar herkese..

Son düzenleme:
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] konuya bekleniyorsun :D Quiz de işin ehli bu arkadaş herhalde sorularının cevabı onda vardır

%2 alabilirsin ref sistemi ile ayrica, ref ile kayit olan kanal daha once quiz e uye olduysa ref ten kabul etmiyor.

22 refim vardı enson aktif olarakda 1 adet gözüküyordu bu ay belli olacak bakalım 15 kasım gelsinde

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] hocam peki referans ile üye olanlar anında görünmüyor mu ?

caktırmadan da kendi ref linkini vermişsin

refsiz link de vermek zorundasın

caktırmadan da kendi ref linkini vermişsin

refsiz link de vermek zorundasın

Tekrar düzenlendi. Çaktırmadan vermek gibi bi durum yok hocam, zaten burda sistemi bilenlere bi sorum var eğer partner olmayan varsa bir deneme yapmak için kendi linkimi verdim. ;)

Refden girildiginde yüzde 2 lik bir kazanç sağlıyor size .. o yuzde 10 kendi gelirlerinden yuzde 10 yani yuzde 2 ye denk geliyor. Ref linkiyle de boşuna ugraşmayın. daha 100.000 TL gelire 2.000 alacaksınız ve 100 ref alsanız bile minimum her biri 1000 tl kazanmalı ki yuzbine ikibin alasınız .. ugraşmaya değmez.

ha [MENTION=9224]mNote[/MENTION] @incibnus yakops [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] [MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ve daha niceleri sizin refinizden girmeli ki o yuzde 2 nin anlamı olsun :D
[MENTION=23427]Doctor[/MENTION]

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar abilerim ve hocalarım bi sorum olacaktıda onun için rahatsız ediyorum sizleri

Quizde benim ref linkimle üye olan arkadaşlar nasıl parasını alıcak ?
Yani benim quiz hesabımda webmoney kayıtlı, param webmoneye aktarılıyo,
peki benim ref linkimden üye olan arkadaşlar nasıl alıcak rica etsem bi detaylı şekilde cevaplarmısınız ? Acil ihtiyacım var yardımınıza

Merhaba arkadaşlar abilerim ve hocalarım bi sorum olacaktıda onun için rahatsız ediyorum sizleri

Quizde benim ref linkimle üye olan arkadaşlar nasıl parasını alıcak ?
Yani benim quiz hesabımda webmoney kayıtlı, param webmoneye aktarılıyo,
peki benim ref linkimden üye olan arkadaşlar nasıl alıcak rica etsem bi detaylı şekilde cevaplarmısınız ? Acil ihtiyacım var yardımınıza

Sen nasıl alıyorsan oda aynı şekilde ödeme yöntemi girecek kendisi için yani fark yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri