Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tuh ya bekledim bekledim baslamadi tam evden ciktm mi basladiannamm odemler baslmaıs hayırlısı hadı![]()
Beyler Quiz mi Life mı geçen ay karışıklık olmuştu da bu ay bi garantiye bağlayalım![]()
Tuh ya bekledim bekledim baslamadi tam evden ciktm mi basladi
arkadaşlar quize gireli 1 hafta oldu çokta bakmıyorum ama şu kısım güncel mi yoksa hep aynı rakammı yazıyor anlamadım sanki bana hep orda 57K yazıyomuş gibi geliyo
![]()
kesinleşmeden kesinleşmeye güncellenir orası. takılmayın oraya youtube analytics sayfasından takip edin...
hocam birde 15 videomun hepsinde dolar yeşil yanıyor ama 5 tanesinde reklam gözükmüyor. sürekli aynı 5 video en son bitane attım onda gözüktü ertesi gün kontrol ettim dolar hala yeşil olmasına rağmen yine gözükmüyordu reklamlar. acaba sorun nedir ? yoksa sadece banamı gözükmüyor gerçi öyle olsa diğer 10 videodada göremem reklamları
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.