QuizGroup Network

Arkadaşlar quiz e kanal bağlarken aynı paypal adresi ile nasıl bağlayabiliriz yardım lütfen

kayıtlı kanal quiz dashboardından add new channel tuşlayıp, sonrasında yeni kanala girip davetiyeyi kabul edeceksin.

kayıtlı kanal quiz dashboardından add new channel tuşlayıp, sonrasında yeni kanala girip davetiyeyi kabul edeceksin.

cok sağolun hocam hallettim sayenizde. Peki dashboardın olduğu youtube kanalı silinirse dashboard 2. eklediğim hesaba mı geçer. Çünkü 2. eklediğim hesapla quiz e giriş yapamıyorum şu hatayı alıyorum:

"""Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application."""

Davetiye geldi kabul ettim. Hata verdi şuan davetiye silindi ama partnerede giremedi. Başına gelen varmı

bir soru arkadaşlar.. paypal ban vs olabiliyordu quizde. şimdi webmoney cüzdan ile çalışıyorum. webmoney cüzdan banı olabiliyor mu ? yani bu riski düşürmek için cüzdan sayımızı arttırmak gerekir mi ?

bir soru arkadaşlar.. paypal ban vs olabiliyordu quizde. şimdi webmoney cüzdan ile çalışıyorum. webmoney cüzdan banı olabiliyor mu ? yani bu riski düşürmek için cüzdan sayımızı arttırmak gerekir mi ?

Hiç duymadım webmoney cüzdan banı diye bir şey hocam olduğunu sanmıyorum kendileri öneriyorlar hatta webmoney kullanın diye :)

Arkadaşlar mail herkese geliyor mu?

Greetings!

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program because of YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (b) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Don't hesitate to contact us.

Best regards,
The QuizGroup Team

Greetings!

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program because of YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (b) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Don't hesitate to contact us.

Best regards,
The QuizGroup Team

Hocam saldırı falan mı aldınız? Durduk yere bahaneden mi çıkardılar?

Arkadaşlar genel mesaj, sahte izlenim sahte tıklama gibi olaylarda paranızı alamazsınız diyorlar hileye başvurmayın sıkıntı yok.

sahte aboneye sorun çıkarıyorlar mı acaba_?

Sahte abonenin kimseye yararı veya zararı yok ama sahte tıklamanın veya sahte izlenimin zararları var örneğin reklamverenler için o yüzden abone konusunda sıkıntı çıkmaz. Çoğumuz Quize kanal sokmak için sahte abone çekiyoruz sıkıntı olsaydı herkes yaşardı.

Greetings!

Best regards,
The QuizGroup Team

İlk defa başıma böyle bir olay geldi.Dasboardda kazancın eksildiğini gördüm.Direk maile baktım quiz 5 kanalımı atmış partnerden.10 abone haric hiçbir şekilde illegal birşey yok.Şimdi bu 5 kanalın kazancıda yüklüydü arkadaşlar alırmıyız bu parayı.İlk defa başıma geliyor.

İlk defa başıma böyle bir olay geldi.Dasboardda kazancın eksildiğini gördüm.Direk maile baktım quiz 5 kanalımı atmış partnerden.10 abone haric hiçbir şekilde illegal birşey yok.Şimdi bu 5 kanalın kazancıda yüklüydü arkadaşlar alırmıyız bu parayı.İlk defa başıma geliyor.

O nasıl iş ya yamuk yapmaz dedik bunlarda bu yönteme mi başvurdular hocam kanal takip programı kullanıyosan o kanallara bakar mısın hala Quiz'de gözüküyolar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri