QuizGroup Network

bana göre çok ilginç bir durum, çünkü ilk defa quiz group un eşleşen verdiğini gördüm.. bu durumdan kurtulma şansı varmıdır?

bana göre çok ilginç bir durum, çünkü ilk defa quiz group un eşleşen verdiğini gördüm.. bu durumdan kurtulma şansı varmıdır?

quiz den değil ama başka networklerden 3. taraf aldığım oldu yeni birşey değil.Networkler bazı partnerlerinin içeriğini koruyabiliyor ama herkesinkini değil tabi büyük partnerlerin.

yanlız bir kaç videoya gelmiş olsa evet bu yüzden olmuş olabilir faakt 50 adet video ve müzik içeriği farklı sanatçılardan.
quiz bunların 3. tarafını alıyorsa partnerde olan kişiler içinde sorun olmalı veya kendi içlerinde geçersiz olmalı eşleşen.
çok değişik bir durum çözemedim hala

içeriği bilemiyoruz sonuçta,senin tahmin yürütmen lazım ama uyarı açık quiz in content id sine sahip bir içerik var ortada.

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] böyle birşey mümkün mü hocam ?
partnerde olan kişiler video yüklüyor spam yapıyor karıştırıyor vs. onların başına bu sorun geliyorsa partner olmanın ne avantajı kalır.
bu partnere başvurmadan önce de ben devamlı aynı kategoride devam ettim böyle birşey hiç yaşamadım bugün quize başvurdum bütün videolarıma bu olay geldi.

Bende [MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] hocamdan öğrendim şimdi, daha önce denk gelmediğim bir durumdu hocam, bilen kişilerin yorumlaması daha doğru olur.

atmış bütün kanallarımı

Nereden ve ne yazmam lazım hocam daha önce yaptıysanız yardımcı olur musunuz.

[email protected] adresine mail atip paypal adresini degistirmek istedigini soylemen yeter. Ayrica kanali baska birinden aldiysan dikkatli ol derim ozellikle son 2 gun icinde falan aga katilmissa eger, quiz artik otomatik davet gondermeye basladi. Begenmedikleri kanallari 2-3 gun icinde geri atiyorlar.

PAYPAL Adresini nasil kontrol edebiliriz acaba?

Sistem degistirdiler henuz yeni, paypal adresi imzalanan kontratta gorunuyor mu bilmiyorum fakat su adrese degistirmek istiyorum diye mail atabilirsin. Eger istedigin mailse sorun yok, degilsede degistirirler.

Sistem degistirdiler henuz yeni, paypal adresi imzalanan kontratta gorunuyor mu bilmiyorum fakat su adrese degistirmek istiyorum diye mail atabilirsin. Eger istedigin mailse sorun yok, degilsede degistirirler.

Birazonce bir arkadastan aldim 2 tane. Dun adimi ve paypal adresimi istedi ve vermistim. Bugun kanallari teslim aldim. Sozlesmeyi kontrol ettim, adim soyadim yaziyor, fakat paypal adresi gorunmuyor.(hicbir paypal adresi yazmiyor). Kesinlikle satan arkadasa birsey demiyorum, eminimki yazmistir benim paypal'i ama insan iste gormek istiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri