fatihbaz
Süper Moderatör
Beyler suan teldeyim login kısmı duzelmismi bi bakarmisiniz
düzeldi hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler suan teldeyim login kısmı duzelmismi bi bakarmisiniz
enpara odeme alan varmı bugun
Ben aldim ama burasi hic yeri degil hocam![]()
düzeldi hocam.
benim geçen ayki kapanan kanalımın ödemesi gelmedi ama bu ay ki param geldi
kapanan kanal için ayın 28 i demişler.s
Abonelerin gizliyse görmüyor olabilirkanalımın son 28 gün izlenmesi 298 bin abone 1442 kanalda ihtar yok ama quiz kanalı almıyor 1000 izlenim 10 abone şartına uymuyor diyo sorun mu var acaba ?
bende de böyle hocam.. Sorun yok düzelir heralde..arkadaşlar Quiz 17 mayıs kazancı var ama 18 kazancı şöle gözüküyor diğer 1 kanalımada baktım oda böle bu normalmi acba kanlda hiçbir sorun yok moralim bozuldu
Screenshot by Lightshot
bende de böyle hocam.. Sorun yok düzelir heralde..
arkadaslar bir sorum olacak. bir arkadasın kanalını quiz e bağlayalım dedik şartlar uyuyordu ama gelen daveti yanlıslıkla reddetti.sonra tekrar basvurmasını soyledim ama davet gonderildi demesine rağmen dasboardda gelen giden bişey yok. quiz e mail mi atmamız gerekıyor yoksa bekleyelim gelir mi? 7 8 saat oldu.
Hayır gelmez. Ve tekrardan bağlamak istediğinizde ise kanalın veritabanı onlarda kayıtlı kaldığı için bir partnere bağlı gözüküyorsunuz öncelikle bağlantıyı kaldırın diye hata alacaksınızdır. Dolayısı ile support a mail atın ve ayne buraya yazdığınız gibi rededilmenin yanlışlıkla olduğunu anlatın... Bağlantı linkini tekrardan göndereceklerdir.
Saygıyla...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.