QuizGroup Network

adsense para kazanma devre dışı kanal ile başvuru yaptım kabul edilir mi acaba?
hiç partner kanal kullanmadım.

adsense para kazanma devre dışı kanal ile başvuru yaptım kabul edilir mi acaba?
hiç partner kanal kullanmadım.

para kazanması devre dışı olan kanalı siz nasıl başka birinden satın almazsanız, aynı şekilde networklerde para kazandırmayacak kanalı almaz..

Sanırım Quiz in başvuru sistemi değişmiş. Eskiden mailimize bir onay mesajı geliyor oradaki paragrafı kopyalayıp adamlara tekrar mesaj atıyorduk. Deville Senin verdiğin ilk sayfadaki linkten üye oldum ve o imza kısmı artık otomatik checkbox sistemiyle olmuş sanırım. Olayı pratikleştirmişler. :)

Son düzenleme:
Sanırım Quiz in başvuru sistemi değişmiş. Eskiden mailimize bir onay mesajı geliyor oradaki paragrafı kopyalayıp adamlara tekrar mesaj atıyorduk. Deville Senin verdiğin ilk sayfadaki linkten üye oldum ve o imza kısmı artık otomatik checkbox sistemiyle olmuş sanırım. Olayı pratikleştirmişler. :)

Evet hocam başvuru şekli değişmiş :) şimdi tam profesyonel bir şirket ve başvuru sistemi olmuş :) İlk mesajımda başvuru linkini düzenledim..

QuizGroup anında onayladı

Arkadaşlar 1 haftalık kanalımı anında onayladılar. Ne iş anlamadım.

QuizGroup Network satın almak istiyorum en az 1 haftalık varmı elinde olan ?

Arkadaşlar 1 haftalık kanalımı anında onayladılar. Ne iş anlamadım.

1k izlenmeyi gectiginde otomatik davet alabiliyorsun zaten, 2 gun icinde atarlar buyuk ihtimalle. Icerigine bagli tabii bu. Eger logolu icerik yada cizgifilm, dizi tarzi seyler varsa soyledigim gibi 2 gun icinde cikartirlar.

videoların tamamında intro ve kendi logom var. bakalım artık.. ne yapacaklar

videoların tamamında intro ve kendi logom var. bakalım artık.. ne yapacaklar

Sana ait kendi cektigin videolarsa sorun olmaz. Fakat tutupta dizinin birine kendi intronu logonu basiyorsan pek sansin yok derim. Ayrica kontrati imzalamayi unutma, onu imzalamazsanda atiyorlar.

teşekkürler....Onu da imzaladım..bakalım geri sayım başladı...:)

Hocam bnde başvurdum kabul ettiler ama bahsettiğiniz şekilde hiç bir sözleşme göndermediler imzalamak için ki gönderseler bile nasıl imzalayacam ki?

sözleşeme maile geliyor. e imza atıyosun mause ile karalıyosun

peki farzedelim partnere girdik ve densizin biri partnerdeyken sahte telif attı. Partner de bu yüzden bizi partnerlikten çıkardı, şimdi biz partnerlikten çıktıktan sonra adsenseye hiç bişey olmamış gibi dönebilirmiyiz

Alt kanal bağlayabiliyormuyuz arkadaşlar pagesplus şeklinde ?

ben bir kanal bağlayayım dedim ama ilk başvuru ekranında tüm bilgileri doğru giriyorum sadece orada paypal hesabınızın mail adresi diye bir bölüm var oraya da doğru mail adresimi giriyorum kaydetmiyor, o bölümü kırmızı yapıyor acaba nerede yanlış yapıyorum

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

quizgroup-network patnerlige geçen ay 20 sinden sonra başladım. (1 adet Özgün kanalımı) ekledim

Dünde bi normal kanalım için başvurdum onuda kabul ettiler.

Yeni olduğum için kafamda soru işaretleri var , yardımcı olurmusun.

1) Paypal hesabımı bağladım (Ödeme adsense gibi her ayın 23 demi ödüyor) ------ Yorumlarda adsense gibi ödeme yapıyor diye okumuştum

1PoGND.png

38VpA4.png

BXdyv9.png

7mLy7v.png

bunların hakkında bilgi verebilirmisin

Merhaba, öncelikle partnerliğin hayırlı uğurlu olsun...

1. Ödemeler her ayın 20 si ile en geç olarak 30u arasında tamamlanmış olur.

2. 1 ve 2. resimdeki ayarlar, dünya genelinde videolarının para kazanmaya açık olup olmayacağı ile ilgili. istersen sadece belirlediğin ülkelerde videolarını yayınlarsın. kazanmak için genel olarak "monetize in all countries" seçeneğinde olmasında fayda var.

3. 3. ve 4. resimdekiler eğer size ait bir film var ise telifiyle vs. buraya bilgilerini girdikten sonra yayına alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri