QuizGroup Network

hocam kanal analytic kısmına gün gün bakın , gerçi düzgün olanıda almıyorlar ama, 1-2 kanalımda farkettim ayın 6 sı yok , analytic baktıgımda veri yok diyor 1-2 gün sonra tekrar bak diyor

sokmaya çalıştığım kanalların hepsinin abonesi açık
analistik kısmına yansımış 1000 den fazla görüntüleme ve 10 dan fazla aboneleri var. ama almıyorlar kimseyi. canlı yardımı filan olsa da niye almıyonuz la bizim kanalları desek keşke :)

aga şimdi ben "scarface" filmini attım diyelim bunun başlığını etiketini yanıltıcı olarak neye göre değerlendirecek. her videoyu izleyip başlığı etiketi kontrol edip öyle mi alacaklar ?normal olarak yanıltıcı etiket ve başlıktan dolayı bir süre sonra topluluktan kapanıyor zaten kanallar. ama girişte etiket ve başlığa göre alım yapacağız diyorsan sen o videoların hepsini izleyecen ona göre alacan.

Sordum sadece 10 abone ve 1000 izlenim olacakmis bir de bu dedikleri sahte aciklama etiket vs artik neyine bakacaklar manuel olacak herhalde ama basa cikilmaz.. Neyse bu cok iyi haber yine de

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hepimiz spam yapıyoruz.Yanıltıcı başlık olarak nasıl bir kriter değerlendircekler anlamadım yani.

atıyorum açıklama kısmında bolca episode vs yazmasımı ? öyle ise youtube zaten otomatik topluluk gönderiyor.

valla anlamadım ben bu işi

Hepimiz spam yapıyoruz.Yanıltıcı başlık olarak nasıl bir kriter değerlendircekler anlamadım yani.

atıyorum açıklama kısmında bolca episode vs yazmasımı ? öyle ise youtube zaten otomatik topluluk gönderiyor.

valla anlamadım ben bu işi

bence şu olur

The Walking Dead Episode 1 Full yazarlar ama video yoktur siyah 2 saatlik videodur bence boyle olacak baska bir yolu yok

örnek
https://www.youtube.com/watch?v=G1iLtha7BO0

bence şu olur

The Walking Dead Episode 1 Full yazarlar ama video yoktur siyah 2 saatlik videodur bence boyle olacak baska bir yolu yok

Zaten böyle videolu kanalı quize sokacak kadar gerizekalı insan yoktur ki burda

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence şu olur

örnek
https://www.youtube.com/watch?v=G1iLtha7BO0

sanmıyorum böyle bi şey olacağını.

ben youtubenin kendi topluluk sistemine bile anlam veremiyorum ki..

aynı videolar aynı kanaldan çekiyorum, birisi topluluk yiyor, diğeri tertemiz.

başlık açıklama etiket bilmem ne her şey birebir aynı.

Zaten böyle videolu kanalı quize sokmak kadar gerizekalı insan yoktur ki burda

Sent from my iPhone using Tapatalk

emin ol var :)

Yapacakları şey bence şu olur bizde sorun yok cunku baslıkta ne varsa videodada o var

günde girerler 20 kanal atarlar bu kanallardan sistem devam eder

Sanırım artık sahte abone izlenim kasan,başlıkla alakasız kanalları kısacası hileli kanalları kontrol edip almayacaklar bu sayede partnerlerde bence temizlenir kaliteli kanallar kalır :)

Arkadaslar bunlar bence otomatik yapılan seyler.
Ben manul olarak yapılacagına inanmıyorum.
Kaldı ki bu saatden sonra bu sartlar altında Quiz ancak özgün kanalları alır.
Umarım en kısa sürede eski haline döner.

Bu büyük güncelleme sanırım sahte telif,flagıda kapsıyor.

Hilekarlıklar
Bazı kullanıcılar finansal kazançları için başkalarını kandırmayı amaçlayan içerik oluşturur. Finansal kazanç için kullanıcıları kasten yanıltmaya çalışan içerikler kaldırılabilir ve bazı durumlarda yükleyiciye ihtar verilebilir.

Gerçek olamayacak kadar iyi tekliflere karşı lütfen dikkatli olun; bunlar muhtemelen gerçek değildir.

çöpçüleri,bindiği dalı kesenleri,yediği kaba pisleyenleri,art niyetlileri,verilen imkanı kötüye kullananları,açgözlüleri,kendi çıkarı için başkasının rızkına göz dikenleri temizleyecekler...

Gerçekten işinin hakkını verenler hayatta kalabilecek diye düşünüyorum..

Hayırlısı Olur İnşallah...

Heyecan yok kriterlerde değişmeyecek aynı şekilde devam edecek 1000 izlenim 10 abone boşuna stres yapmayın bence ;)

3 gündür girip girip okuyorum mesajları, belki bir gelişme vardır ya da koşullar şartlar net bir şekilde dile getirilmiştir diye fakat hep aynı geyik dönüp dolaşıyor...

Aslında farklı bir konu dikkatimi çekti.

Arkadaş bizim frm melek imiş mübarek...

Sanırsın herkes oturup saatlerce video editliyor özgüne yakın içerik üretiyor da onu YT ye yüklüyor yada Quize bağlıyor...

Arkadaş Quiz satana keydiren mi ararsın, çok kanalı olanamı ya da izlenim atanamı keydiren ararsın kendince sistemli çalışıp kanal sayısını arttıranamı... Abartıp bu işi çok kişi öğrensin herkez ekmek yesin diyene keydirenler bile olmuş...

Herkes melek maşallah...

Bırakın bu işleri arkadaşlar, herkes rıskını yesin Quiz olur Adsense olur yarın farklı bir partner olur, başkalarına çamur atmaktan vazgeçin...

el ile tek tek kontrol etmeleri imkansız , kaç bin kişi kim bilir onlarla calısıyor. baska birsey yapıcak olmalılar bunun için. yada direk gene kabul edilicek kanallar , baktılar istatistikler aşırı izlenim yada aşırı disslike aşırı yorum gibi şeyleri dikkate alıp , kanalı kabul ettikten sonra cıkartıcaklar. tahminimce

arkadaşlar biliyorum durum karışık ama benim için çok önemli bir şey bu, araştıracak vaktim de olmadı açıkçası. tek kanalım vardı benim için önemli bana göre baya kazandıran. diğer kanal yüzünden para kazanması gitmişti açtım da hepsi ünleme düştü. kanalda 1 telif var quize sokabilir miyim tek telifli kanalı? sanmıyorum ama bir ümit soruyorum..

arkadaşlar biliyorum durum karışık ama benim için çok önemli bir şey bu, araştıracak vaktim de olmadı açıkçası. tek kanalım vardı benim için önemli bana göre baya kazandıran. diğer kanal yüzünden para kazanması gitmişti açtım da hepsi ünleme düştü. kanalda 1 telif var quize sokabilir miyim tek telifli kanalı? sanmıyorum ama bir ümit soruyorum..

Sokamazsınız hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri